![]() |
i.sunaz
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adresimi bende unutanlar arasındayım , bilgileri gönderdim kusura bakmayın
|
Yeni talep dökümanı ne zaman paylaşacaksınız
|
Alıntı:
|
İstcallst'in verdiği format Kargo Adresi için, benim anlatmaya çalıştığım ise e-posta adresi gönderme...;)
Alıntı:
|
İşlerimin yoğunluğundan foruma geç girebildim. Talep etmem önemli değil paylaşım yapabiliyor muyuz bu saatten sonra?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Elimizden gelen bir yardım olursa buradayız küçük bir haber uçurulması yeterli.
|
Adresi olmayan talep sahipleri için son uyarıdır. Bu gece 23:00 itibarıyla adresleri gelmezse herhangi bir tohum alamayacaklar.
|
Mesaj silinmiştir.
|
Alıntı:
|
Mesajınızdan yazdıklarımın mümkün olmadığı sonucunu çıkarmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim. Tekrar selam ve sevgiler.
|
Değerli Paylaşımcılar,
Etkinliğe katılan üyelere, kataloglarda yer almayan, hediye mahiyetinde tohum göndermek isteyenler; tohum adı;üye adı şeklinde bir liste ile bana özel mesaj gönderirlerse onlar için de etiket hazırlayacağım. Varsa, bu gibi eklentilerin bugün (21.1.2020) saat 21:00'e kadar gönderilmesini rica ederim. Lojistik Merkezindeki tasnif sırasında hataya sebep olmaması için ayrıca ve etiketsiz tohum gönderilmemesini rica ediyorum. |
evet geç kalmadıysak ben de istiyorum tohum.
|
25.11.2019 tarihinde adres göndermiştim. Sanırım gözden kaçmlş, bugün tekrar gönderdim. Kolaylıklar dilerim.
|
Alıntı:
|
Merhaba,
İlk kez tohum talebi yaptım. Şimdi farkettim ki adres bilgilerimi lojistik merkezi ile paylaşırken mail adresimi iletmemişim. Görüyorum ki mail adres bilgisi eksik listesinde adım geçmiyor. Sizlerin epey yoğun olduğunu düşünerek vaktinizi almak istemem:( ancak acaba talebim hiç mi size ulaşmadı.. ya da bir hata mı yaptım acaba talepte bulunurken gibi endişelerim var. Umarım bilgi alabilirim. Teşekkür ederim ve kolaylıklar dilerim. |
Alıntı:
|
77 Paylaşımcı,
546 çeşit, 208 Talep eden, 6999 geçerli talep kaydı ile etkinliğin göbeğini kesiyoruz. Etiket çalışmalarına başlıyorum. Not: Bu yıl, paylaşan ama hiç talepte bulunmayan paylaşımcı bir üyemizin ricası ile, toplamı kendi kotasını geçmeyecek şekilde kurallara göre talep hakkı olmayan bir kaç üyemize talep hakkını devrettiğinden o üyelerin de talepleri geçerli sayılmıştır. Koşullu bir istisna olarak burada bir kayıt olsun. |
Kargo adresim değişti, güncelini LojistikMerkezi ne tekrar gönderdim ayrıca bir şey yapmam gerekir mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu soru daha önce sorulmuştu ve cevabı verilmiştir. Önceki mesajları okumanız gerekiyor. |
Merhaba Sayın. Meyvelitepe. Etkiinlikte talepte bulunamamış üyelere de hediye tohum gönderebilecek misiniz. Belirttiğiniz şekilde talep eden arkadaşlar için liste hazırlamaya çalışıyorum. Saygılar.
|
Alıntı:
Sayın Meyvelitepe; hediye mahiyetinde tohum göndermek istediğim üyelerin listesini belirttiğiniz formatta özel mesajla size ilettim. |
Paylaşılacak olan tohumları göndermemiz gerekiyot. Nasıl ulaştıracağız.
|
Paylaşımcıların Dikkatine
Paylaşım etiketlerini hazırlamaya başladım ve zaman kazandırmak amacıyla en çok paylaşanlardan başlayarak göndermeye başladım. Epey zaman aldığı için her gün 10-15 kişiye gönderebileceğim.
Etkinlik prensiplerinde yazıyor ama, hatırlatmak amacıyla;
|
Benim gelmiş dün akşam.
İlave: @ Meyvelitepe, hızlıca baktım ama göremedim, önceki senelerde aynı kişiye birden fazla gönderi olduğunda ayrı barkod gönderiliyordu. Eksik mi gelmiş, yoksa bu yıl böyle mi, böyleyse sizin için zor olacak gibi. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Heyecanla listemin gelmesini bekliyorum.
|
Benim etiketlerde geldi. Keske işteyken gelseydi. Artik bir yazici bulup cikti alip gorevi hizlica tamamlayalim.
Bu arada etiketleri posetlere koyduktan sonra kargoyu ne zaman yollamamiz lazim? Cunku bazi tohumlar hala buzdolabinda. Ve kargoyu gondermeyle alakali (adres, odeme vs) biraz bilgi verebilir misiniz? Ilk paylasimim oldugu icin yanlis yapmayalim. |
Alıntı:
Gönderi adresi bilahare duyurulacak. |
1 Eklenti(ler)
Benim de etiketlerim geldi. Yazıcı çıktılarını alıp etiketlemeye başlıyorum. Bu arada poşetlemeyi yapalı bir ay oldu zaten.
Eklenti 702686 |
e-posta adresi olmayanlar.
Listedeki paylaşımcılara e-posta adresleri olmadığı için etiket gönderemiyeceğim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çünkü bazı kutu numaraları birden fazla kişiye verilmiş ama harfle beraber ise kutu numarası o zaman sorun yok gibi. |
Hayır. Sadece kutu numarasına göre gruplayın. Aynı kutuda birden fazla kişi olabilir. Yani kutu numarası 20 olanlar hep birlikte olsun.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Adresler geldi. Paketler hazır.
İstekte bulunan herkesin talebi karşılandı. Kekik ve Kişniş tohumlarım azdı, kimseyi geri çevirmemek için kişi başına düşen tohum sayısını biraz azalttım, kusura bakmayın. Emeği geçen herkese (başta Sayın @Meyvelitepe'ye) teşekkürler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025