![]() |
Kırmızı-bordo yapraklı Dağ ıspanağın tohumu paylaşabilecek birisi var mi?
|
Alıntı:
|
Ayni duygu ve hevesleri tasiyan insanlari gordukce cok mutlu oluyorum. Halen calistigim icin cok fazla urun yetistiremesem bile elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Sizler gibi bu ise gonul vermis arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum... |
Tohum paylaşımımla ilgili duyuru:
Arkadaslar tohum paylasimimdaki kırmızı taneli bezelyeyi böceklenme sebebiyle silmek zorunda kaldım:(
Herkesten cok özür dilerim. |
Alıntı:
|
Sn.TCM vakit cok gec degil yeni bir ayarlama yaparsınız artik:))
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet, paylaşıma koydum; http://www.agaclar.net/forum/2019-20...glar/43500.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu listeyi nereden görebiliriz? |
Arkadaşlar ben bir şey soracaktım ben ilk başta lojistik merkezine gönderdim ancak Kargo belirtmedim şimdi ise PTT ile göndermek istiyorum yani Kargo belirtmek istiyorum ama ne yapmam lazım bilmiyorum
|
Orach bende var, ancak bu sene etkinlikte paylasma sansim yok. Ama onumuzdeki sene paylasabilirim saniyorum.
Ekleme: Yukaridaki cumleyi yazmistim ama sonra farkettim ki siz zaten paylasmissiniz. Ben ariyorsunuz sanmistim |
Herkese merhaba,
İlk kez bu yıl yaklaşık 40 m2 bir alanım olacak bir şeyler ekmek için. İzmir ikliminde yarı güneşli ve bir kısmı da gölgeli. Toprağı hazırlamaya başkadım. Neler ekebilirim, önerilerin olursa çok sevinirim. Ve tohum paylaşım etkinliği hala devam ediyor mu? Talep edeceğim yeri site de bulamadım. Şimdiden teşekkürler |
Talep kayıtlarının son durumunu buradan inceleyebilirsiniz.
Kayıtlar 31.12.2019 saat 01:30 itibarıyladır. Listede henüz hiç bir eleme yapılmadığında geçerli-geçersiz tüm talep kayıtları görünmektedir. İnceleme sonucunda geçersiz kayıtlar listeden silinecektir. Tohum tanıtımı ve talepler 15 Ocak 2020 günü saat 24:00'de sona erecektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tohum talebimde adres bilgilerimi nereye bildireceğim veya yazacağım.
|
Sevgili dostlarım hepinize güzel huzurlu bir yıl diliyorum. Sayın Meyveli Tepe elinize emeğinize sağlık. Tohum paylaşım etkinliğinde ki tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Sn. Meyvelitepe, Sizin ve bütün ağaçlar.net ailesinin yeni yılı kutlu olsun. Kargo adres bilgilerimizin ve e-mail adreslerimizin Lojistik Merkez'e sağlıklı bîr şekilde ulaşıp ulaşmadığı da bildirilecek mi acaba? Ona göre biz de gerekiyorsa düzeltmemizi yapalım. Bir de, kayıt listesinin en son hali yayınlanacak mı? Tahminim herkes yeniden düzenlemeler yaptığı için epey değişiklikler olmuştur. Her şey için çok teşekkürler. |
Alıntı:
Lojistik merkezine gelen tüm adres bilgileri için geldi/gelmedi diye teker teker bildirimde bulunmak olanaklı değil. Bunun yerine, talepler kapandıktan sonra geçerli talebi olup adresi olmayanlar ilan edilerek 2-3 gün süre verilerek tamamlanması istenecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar bakla tohumu paylaşan oldu mu acaba, defalarca baktım ama yine gözümden kaçtıysa kimin paylaştığını öğrenmek isterim. Benim gördüğüm üzere henüz paylaşan olmadıysa, paylaşabilecek kimse varsa çook mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Geçmiş olsun.
Size bir şey olmasında kendi adıma ben tohum istemem. Yerine gelmeyecek şeylerden birisi sağlıktır. Rabbim muhafaza etsin. Alıntı:
|
Alıntı:
Geçmiş olsun. Bu doğa olayının sizin başınıza gelmesi büyük talihsizlik olmuş. Şükür sağlığınızda bişey yok. Allah beterinden korusun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Geçmiş olsun sayın üçcin, Allah sağlık versin inşallah
|
Alıntı:
Havuç tohumu paylaşan ar mı? |
Alıntı:
Evet malesef havuç ve baş kereviz de yok paylaşımda ☹️ |
Alıntı:
|
Geçmiş olsun sn Üçcin
|
Geçmiş olsun sn. Üçcin.
Umarım hiçbir şey olmamıştır. Allah beterinden saklasın. |
Sayın Üçcin, çok çok geçmiş olsun. Küresel ısınmanın etkileri olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz küresel ısınma nedeni ile şiddetli hava koşullarını yaşamaya devam edecek ne yazık ki.
Alıntı:
|
Çok geçmiş olsun sayın Üçcin
|
Çok geçmiş olsun sayın Üçcin
|
Tekrar merhabalar, benim de merak ettiğim şey talepler kapanmadan tarafıma yapılan tohum isteklerinin ne kadarının geçerli olduğunu görme şansım olacak mı? Öyle hevesliyim ki sanki bütün istekler geçerliymiş gibi %50 fazlası talepte bulundum bile. Bana yapılan isteklerin geçersizliği sebebiyle talep eksiltmem gerekecekse en azından çıkarılacak olanları kendim seçebilecekmiyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Bu arada sn. Üçcin çok geçmiş olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de bir konuyu merak ediyorum: hazırladığımız tohum paketlerinin içine "kişiye özel" fazladan başka bir paket daha koyabilir miyiz? Örneğin 10 adet çiçek tohumu paketini hazırladım, Ağaçlar.Netten gelen etiketleri de kurallara uygun pakete koydum ama paketin birinin içine -hediye gibi- başka bir paketcik daha koymak kurallara aykırı mıdır?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025