agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1318Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-02-2020, 16:04   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-11-2019
Sevgili emeği geçenler, kıymetli gönüllüler.. Hem organizasyon ve dağıtım hem de paylaşım açısından verilen emeği bir kaç aydır gözlemliyor ve gerçekten umutla, neşeyle izliyorum. Çok teşekkürler.

Organizasyonun ve etkinliğin içerisinde olan sevgili dostlar için belki olağan bir paylaşım, fakat yıllardır kendi tohum kütüphanesini oluşturmaya çalışan ve bu paylaşım ağına ilk kez dahil olan nispeten dışarıdan bir göz olarak şunu söylemek istedim, bu süreç mucizevi bir süreç. Bir masal olarak anlatsalar, gözlerim dolarak dinlerim.. O kadar diyeyim, hislerimi siz anlayıverin.

Minicik bir toprakta üretmeye yaşatmaya çalışıp.. Tohumu toplamanın, saklamanın üstelik o kıymetlileri (yüreğinden minik parçalar koyup yanına) paylaşmanın ne demek olduğunu azıcık bilen birinin her birinizin yüreğinden kopup gelen parçalara ne kadar kıymet verdiğini bilin istedim. Daha önceki paylaşımları kaçırmış olmam talihsiz ancak bu paylaşımı da yakalayabildiğim için şanslı hissediyorum açıkçası.

Ne kadar teşekkür etsem yetmeyecek ama yine de emek veren herkesin gönlüne zeval gelmesin. Sağolun. Varolun.

jasjass Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025