agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2018-2019 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni743Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-02-2019, 10:18   #1
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Benim de kargom biraz önce geldi. Tohumları kilitli poşet yerine daha az yer kaplaması, doldurma kolaylığı nedeni ile naylon kesme ve yapıştırma makinesi ile gönderiyordum. Poşet içerisinde kilitli poşet de çıkınca gelecek yıl kilitli poşet içerisine konulması isteniyor diye düşündüm. Merkeze bu ince düşünceleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Neyse benden başkasına da kilitli poşet gönderilmiş. Tabi hediyemiz de içerisinde gelmiş. Gayet güzel ve kullanışlı. Sn. malinaya bu güzel hediyesi için de ayrıca teşekkür ediyorum. Tabi ki sayın bahcedenn'e de kendi hediyesini gönderdiği için de teşekkür ediyorum.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi en büyük ikilem tohumları hemen çimlendirmeye alayım mı? Yoksa havaların ısınması için biraz daha bekleyeyim mi? Malum yeterli güneş olmayınca sıcak ortamda tüm çimlenenler boya gidip ölebiliyorlar. Bu nedenle her yıl olduğu gibi tohumların bir kısmını hıdırellez günü toprağa geçecek şekilde çimlendirmeye alıp tohum stoğunu bitirmemeye çalışacağım. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim. Özenerek yetiştirdiğimiz ve gayet büyük fideler yerine kendi yerinde sonradan çıkan domateslerin nerede ise tamamı bizim fidelerden geç çıkmasına ve küçük olmasına rağmen daha büyük ve verimli oldular. Oysa onları çok düşünmemiştim. Bu nedenle bir kısım tohumları da toprağa dikmeyi düşünüyorum. Vakti zamanı gelince kendileri sorunsuz bir şekilde çıkıyorlar. Yeter ki yerlerini unutmayalım. Ota boğdurmayalım.

Herkese bereketli ve güzel hasatlar dilerim.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025