![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Kargolar yoksa, istekleri nasıl karşılayabiliriz ki? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2008
|
Takip edebildiğim kadarıyla iki kişi (dalperen ve milla) henüz kargoya vermedi, mesaj da yazmadı. Onların kargoları için de beklenecek mi yoksa kayıp kargo sorununu çözdüğünüzde tohumlar bize gönderilecek mi? Hem biraz sabırsızlanıyorum hem de buralarda havalar çabuk ısınıyor, tohumları ekme tarihinde geç kalmaktan korkuyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
agaclar.net
|
10 ketenhelva yurtsever Tolga Özmeral Aysel Yavuz dongyul kaknus rana58 mahirbjk novazet erkanbey 20 devrann telato dutlubahçe pares zeynepkavi emrecey kenger vizeli39 zekoş sernur 30 bilick drosophila yerel bahçem aleydi Selçuk Boz YeşimM h_dogan oz26 g.c. its_just_a_ride 40 Bay Şifacı güreri Sezerakk ayhank aziztoprak istcallst çayeli atilgan TCM Melikd 50 iyigit Hakan DAG Hediyeunlu MeyveliTepe Musa Gündoğan Malbman incirli CheNell pelpel memiaydın 60 intibah saleri portorikolu thunderon orucoğlu asoo pupa.baski muda Bahcedenn Birnefestoprak 61- huseyin005 62- tosuba 63- alıcan 64- dalperen 64 kişinin kargoları elimize ulaştı. * Resulgur * tamasa 2 kişinin kargosu teslim edildi diye görünmesine ve tüm aramalara rağmen bulunamadı. Hem gönderen arkadaşlardan hem onlardan tohum talep edenlerden özür dileriz. ** milla 1 kişi tohum göndermekten vazgeçti. Nedeni konusunda bilgimiz yok. Toplam 67 Geçmiş olsun demek isterdim, işimiz esas şimdi başlıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2017
|
Şimdi İstanbul'da olmadığıma ilk kez üzüldüm işte ![]() |
|