![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
/
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
KP02216866241 Barkodu ile tohumlarımı göndermiştim. 30/1/2019 dan bugüne paket PTT Selimiye Şubede bekliyor. Bunlar kargo hizmeti mi veriyorlar, yoksa depoculuk mu yapıyorlar anlamadım. Bu arada tohumların Lojistik merkezine ulaşmaları için son tarih nedir? (İnternetim gidip geldiğinden bulamadım.) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
Alıntı:
selimiye şubeyi arayın kargonuz unutulmuş olabilir. ptt de böyle birş ey başıma gelmişti. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
/
|
Alıntı:
Alıcı adresinin iş yeri olduğunu, bu sıralar her gün pek çok kargo şirketinden çokça kargo geldiğini söyleyerek biraz söylensem de, muhtemelen yalan söyleyen bir kuruma yapacak bir şey gelmiyor elimden. Son dedikleri: 30/1/2019 da adreste kimse bulunamadığı için şube kargoyu 10 gün bekletir. Alıcı kendisi gelip teslim almazsa kargo göndericiye iade edilir. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
Alıntı:
kargo kuryesi hiç uğramadan kimse yoktu deyip geri götürmüş kargoyu böyle bir şey nasıl olur. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
/
|
Alıntı:
İşin garibi birçok arkadaşımızın PTT kargo ile gönderdikleri paketler ara ara benim paketin olduğu şubeden alınıp Lojistik merkezi adresine teslim edilirken benimki orada bekliyor. Çok sinir bozucu. Ne yapacağımı bilemiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Alıntı:
Ya da ilgili adreste bulunan arkadaş kargonun beklediği şubeye gidip kendisi teslim alacak. Ankara'da olsaydı ben yardımcı olurdum. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
/
|
Alıntı:
Mail ile şikayette bulundum. Geri dönüş olmadı. Çağrı merkezini aradım. Ezberledikleri cevapları papağan gibi tekrarlayıp durdular. Şubeyi bugün 15 kere aradım. Ya cevap vermiyorlar, ya da meşgul. Yozlaşmışlıklardan, işini yapmayan insanlardan kaçıp dağın başına yerleşiyorum ama bu tür şeylerden kurtulamıyorum. Düzenleyen Asoo : 08-02-2019 saat 11:57 Neden: imla |
|
|
|
|
![]() |
|
|