![]() |
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Watermelon Orangeglo
13. Watermelon Orangeglo ![]() Meyveyi kestikten sonra çektiğim fotoğrafları arşivimde bulamadım. O nedenle satıcının sitesindeki fotoğrafı kullanıyorum. Bitki türü: Meyve Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum Türü: Karpuz, Citrullus lanatus Tohum çeşit adı: Watermelon Orangeglo Tohum kaç yıldır sizdedir: 3. yılı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: İzmir Tohumun kökeni: ABD Tohumun geldiği yer: ABD Etkinlikte tohumu ilk dağıtan: malbman Dağıtılacak tohumun saflığı: Yakınında başka kabakgil olmadığı için izolasyon önlemi alınmadı. Kullanılan gübreler: Topraksız tarım besin eriyiği Kullanılan ilaçlar: İlaç kullanılmadı Hasat yıl ve ayı: 2018 Temmuz Yetiştirme zorluğu derecesi: Kolay Hasat süresi: 80-85 gün Büyüme alışkanlığı: Bir kökten onlarca kol atarak yayılıyor. Tohumu aldığım firma bir kökte iki taneden fazla meyveye izin vermemek gerektiğini yazmış. Yaprak tipi: Normal Meyve rengi, şekli ve büyüklüğü: Koyu turuncu renkte etli, yumurta şeklinde, son derece tatlı bir çeşit Bitki tipi ve gelişim durumu: Çok arsız bir bitki. Yaklaşık olarak 2 metrekarelik kafes teline sardırdım ve tüm teli tek başına kapladı, yetmiyormuş gibi telin hemen bitişiğindeki mandalin ağacına da zıpladı. O yüzden geniş bir alan ayırmak yararlı olacaktır. Çeşidin Hikâyesi: - Bu tohum paylaşımı 7 kişi ile sınırılıdır, özür dilerim. |
|
|
|
|
|