agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni252Beğeniler
  • 28 Gönderen
  • 26 Gönderen
  • 15 Gönderen
  • 15 Gönderen
  • 16 Gönderen MeyveliTepe
  • 15 Gönderen
  • 21 Gönderen
  • 26 Gönderen
  • 24 Gönderen
  • 12 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 11 Gönderen Muda
  • 1 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-02-2017, 22:10   #1
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Tohum paketlerini Lojistik merkezine ulaştıran 61 paylaşımcının tohum poşeti hazırlaması gereken etiket sayısı 5489 iken, fiilen hazırlanan poşet sayısı 5410 olarak gerçekleşmiştir (etiketsiz gönderilen tohumlar hariç).

Dolayısıyla, tohum hazırlayıp gönderen paylaşımcıların talepleri karşılama oranı %98,56 olarak gerçekleşmiştir.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2017, 11:26   #2
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Tohum paketlerini Lojistik merkezine ulaştıran 61 paylaşımcının tohum poşeti hazırlaması gereken etiket sayısı 5489 iken, fiilen hazırlanan poşet sayısı 5410 olarak gerçekleşmiştir (etiketsiz gönderilen tohumlar hariç).

Dolayısıyla, tohum hazırlayıp gönderen paylaşımcıların talepleri karşılama oranı %98,56 olarak gerçekleşmiştir.
Tohum paylaşım etkinliğini bilmediğim için katılamadığım zaman bir firmadan tohum almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam en az 150 TL tutmuştu. Ancak kısmi olarak benim de hatam olabilir tam istediğim gibi randımanlı bir ürün alamadım. Büyük kısmı çimlenmedi.

Tohum paylaşım etkinliğinden gelen tohumların büyük çoğunluğunun taze olması nedeni ile çimlenme oranı da çok yüksek. Bazı tohumları her yerde parası ile bile bulma durumu yok. Almış olduğun tohumları tane başına 4.00 TL civarında bir ödemede bulunmuş olsam benim ödeme yapmam gereken miktar en az 500 TL. (Tam sayıya bakmadım)

Fiilen hazırlanan poşet sayısı 5410 *4 = 21.640 TL de tohum parası ödemesinde bulunulacaktı. (Etiketsiz olarak gönderilen tohumlar hariç )

Umarım tohum paylaşım etkinliği büyüyerek devam eder.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025