agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1434Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-02-2017, 17:46   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-10-2016
Zafer Bey mesaj kutumu boşalttım. 2 mesajım vardı biri LojistikMerkezi'ne adres bilgilerimi gönderdiğim diğeri size, dolacağını düşünmemiştim. Sayın @malina bu ilk mesajım ama mesaj gönderme dışında forumu yakından takip edenlerdenim. Forum üyelerinin sayesinde çok şey öğrendim. İnşallah sıfır mesajdan kaynaklanmamıştır bu olay çünkü bilmiyordum...

balance Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2017, 11:07   #2
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi balance Mesajı Göster
Zafer Bey mesaj kutumu boşalttım. 2 mesajım vardı biri LojistikMerkezi'ne adres bilgilerimi gönderdiğim diğeri size, dolacağını düşünmemiştim. Sayın @malina bu ilk mesajım ama mesaj gönderme dışında forumu yakından takip edenlerdenim. Forum üyelerinin sayesinde çok şey öğrendim. İnşallah sıfır mesajdan kaynaklanmamıştır bu olay çünkü bilmiyordum...
2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Prensipler
Alıntı:
3.4. Tohum talep edenlerin rolü
....

Önemli: Etkinliğe tohum paylaşmadan talep eden olarak katılabilmek için üyenin en azından kendini tanıttığı bir mesajı bulunmalıdır. Sadece alış veriş bölümünde mesajı bulunması yeterli değildir. Talep geçerliliğinin analiz edildiği günde sıfır mesajı bulunan talep sahiplerinin talepleri iptal edilecektir.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2017, 15:20   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-10-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Bu kural en baştan beri var mıydı? öyleyse kaçırarak büyük hata yapmışım yoksa gönderirdim mutlaka Sayın Meyvelitepe talepleri yayınlandığında kullanıcı adımı gördüğümde herşey yolunda sanmıştım... işiniz yoğun karşılıksız yoruluyorsunuz Allah razı olsun ama keşke taleplerinin gönderilmeyeceğinden önceden haberim olsaydı. Büyük bir heyecanla nerdeyse hergün girip siteye bakıyordum benim için hayal kırıklığı oldu. Kısmet değilmiş ne yapalım...Herkese emekleri için teşekkürler...

balance Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2017, 16:30   #4
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Bu kural en baştan beri var mıydı? öyleyse kaçırarak büyük hata yapmışım yoksa gönderirdim mutlaka Sayın Meyvelitepe talepleri yayınlandığında kullanıcı adımı gördüğümde herşey yolunda sanmıştım... işiniz yoğun karşılıksız yoruluyorsunuz Allah razı olsun ama keşke taleplerinin gönderilmeyeceğinden önceden haberim olsaydı. Büyük bir heyecanla nerdeyse hergün girip siteye bakıyordum benim için hayal kırıklığı oldu. Kısmet değilmiş ne yapalım...Herkese emekleri için teşekkürler...
Bu kural en baştan beri var mıydı?
Soru böyle sorulunca, "En baştan beri yoktu, size göndermemek için sonradan ekledik" seçeneği de ortaya çıkmış oluyor. Ne yapayım bu seçeneği mi söyleyeyim?

Meyvelitepe talepleri yayınlandığında kullanıcı adımı gördüğümde herşey yolunda sanmıştım...
Meyvelitepe listeyi yayınladığında henüz tohumlar bize ulaşmamış, adresler, zarflar hazırlanmamış oluyor. O zamana kadar foruma tek bir mesaj yazabilirsiniz diye düşünüp adınızı listeye eklemiş. Yani Meyvelitepe de her şey yolunda sanmış. Tek satır laf etme gereğini duymayacağınızı hesap edememiş.

Keşke taleplerinin gönderilmeyeceğinden önceden haberim olsaydı
Keşke bizim de tohum paylaşım etkinliği kurallarını okumayacağınızdan ve hiç mesaj yazmayacağınızdan haberimiz olsaydı. Ne yazık ki haberdar olunduğunda iki taraf için de geç kalınmış oluyor.

Biz de en az sizin kadar üzgünüz, belki biraz daha çok...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-02-2017, 16:26   #5
Ağaç Dostu

mister73's Avatar

Giriş Tarihi: 09-11-2016
Alıntı:
Sn. balance, etkinlikte talep ettiğiniz tohumlara şöyle bir göz attım ve bana ulaşan tohumlarla az da olsa benzerlikler gördüm. Bu linkte yer alan tohumlardan istedikleriniz olursa sizinle paylaşmak isterim. Haber vermeniz yeter

mister73 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025