![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-10-2016
|
Zafer Bey mesaj kutumu boşalttım. 2 mesajım vardı biri LojistikMerkezi'ne adres bilgilerimi gönderdiğim diğeri size, dolacağını düşünmemiştim. Sayın @malina bu ilk mesajım ama mesaj gönderme dışında forumu yakından takip edenlerdenim. Forum üyelerinin sayesinde çok şey öğrendim. İnşallah sıfır mesajdan kaynaklanmamıştır bu olay çünkü bilmiyordum... |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-10-2016
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Soru böyle sorulunca, "En baştan beri yoktu, size göndermemek için sonradan ekledik" seçeneği de ortaya çıkmış oluyor. Ne yapayım bu seçeneği mi söyleyeyim? ![]() Meyvelitepe talepleri yayınlandığında kullanıcı adımı gördüğümde herşey yolunda sanmıştım... Meyvelitepe listeyi yayınladığında henüz tohumlar bize ulaşmamış, adresler, zarflar hazırlanmamış oluyor. O zamana kadar foruma tek bir mesaj yazabilirsiniz diye düşünüp adınızı listeye eklemiş. Yani Meyvelitepe de her şey yolunda sanmış. Tek satır laf etme gereğini duymayacağınızı hesap edememiş. Keşke taleplerinin gönderilmeyeceğinden önceden haberim olsaydı Keşke bizim de tohum paylaşım etkinliği kurallarını okumayacağınızdan ve hiç mesaj yazmayacağınızdan haberimiz olsaydı. Ne yazık ki haberdar olunduğunda iki taraf için de geç kalınmış oluyor. Biz de en az sizin kadar üzgünüz, belki biraz daha çok... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Alıntı: