agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni570Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-02-2017, 14:13   #1
Ağaç Dostu

olmez's Avatar

Giriş Tarihi: 09-08-2006
İlginçtir. Daha yeni Çin'den bir sürü tohum siparişi verdim. Ayrı ayrı satıcılardan verilmiş siparişler. Sırayla gümrüğe falan takılmadan geliyorlar. Erken gelen bir çilek tohumunu ektim ve çimlendiler bile. Hiç birinde sıkıntı çıkmadı. Türkiye'ye geldikten sonra onları da PTT teslim ediyor. KKTC'den gelene DUURRR deyip Çin'den gelene geç kardeşim demeleri de ayrı bir çelişki.

sweetnurse83 beğendi.
olmez Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 04-02-2017, 21:29   #2
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 05-04-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi olmez Mesajı Göster
İlginçtir. Daha yeni Çin'den bir sürü tohum siparişi verdim. Ayrı ayrı satıcılardan verilmiş siparişler. Sırayla gümrüğe falan takılmadan geliyorlar. Erken gelen bir çilek tohumunu ektim ve çimlendiler bile. Hiç birinde sıkıntı çıkmadı. Türkiye'ye geldikten sonra onları da PTT teslim ediyor. KKTC'den gelene DUURRR deyip Çin'den gelene geç kardeşim demeleri de ayrı bir çelişki.
ben de aliexpress'ten ocak ayında farklı satıcılardan birkaç tohum siparişi verdim.deneme amacıyla.acaba gerçekten elime ulaşır mı diye.bazı siparişlerim 1-2 dolarlık olmasına rağmen kargo parası daha fazla tutmasına rağmen yolladılar ve elime ulaştı.şunu farkettim,adamlar kargo içeriğine tohum yazmamışlar,gift(hediye) yazmışlar,sanırım o yüzden gümrüğe takılmadı.

gelen tohumları henüz ekmedim,eğer gerçekten kaliteliyse,tohumların çoğu çıkarsa bundan sonra kesinlikle türk tohum sitelerinden alışveriş yapmam,çünkü fiyatları buradakilerin beşte bir,onda bir fiyatına

Zekoş beğendi.
huseyink005 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-02-2017, 07:31   #3
Ağaç Dostu

incirli's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi huseyink005 Mesajı Göster
ben de aliexpress'ten ocak ayında farklı satıcılardan birkaç tohum siparişi verdim.deneme amacıyla.acaba gerçekten elime ulaşır mı diye.bazı siparişlerim 1-2 dolarlık olmasına rağmen kargo parası daha fazla tutmasına rağmen yolladılar ve elime ulaştı.şunu farkettim,adamlar kargo içeriğine tohum yazmamışlar,gift(hediye) yazmışlar,sanırım o yüzden gümrüğe takılmadı.

gelen tohumları henüz ekmedim,eğer gerçekten kaliteliyse,tohumların çoğu çıkarsa bundan sonra kesinlikle türk tohum sitelerinden alışveriş yapmam,çünkü fiyatları buradakilerin beşte bir,onda bir fiyatına
Tohumlara nasil guveneceksiniz?
Ozellikle cinden geliyorsa hep bir suphe olusmustur bende.

Zekoş beğendi.
incirli Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-02-2017, 09:57   #4
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Sayın İncirli güven konusunda haklısınız ama Türkiyedeki satıcılara nasıl güvenilir ki..Onlarînda ordan almadıgı ne malum? En güzeli bilindik insanlarla yapılan takas diyorum..

incirli ve huseyink005 beğendi.
Zekoş Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025