![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2010
|
Arkadaşlar geçen benim ağaçlarım sele gitti. Rizedeyim, evimizi ve ağaç diktiğim yerleri sel aldı götürdü. 300 Tane aşılı meyve fidanı dikmiştim karma toplamasam bile dağ taş böcek yesin diye. Geçen şubat-mart ayındda Rize'nin aşırı yağış alması sebebiyle evde dahil olmak üzere ağaçlarım da gitti. Bende tohum istiyorum fakat gönderebileceğim tohum yok benim. Bu konuda ne yapabiliriz? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Paylaşılan tohumlar eğer daha önceki etkinliklerde paylaşılmıssa bunu belirtirken sayfaların adres bilgilerinide link olarak ekleyelimki ilgilenenler uzun uzun bu sayfaları aramak durumunda kalmasın. Bunu yaparsak bir sonraki paylaşımcının iş yükünüde hafifletmiş oluruz. Eğer herkes adres bilgilerini girerse son paylaşımcıdan başlıyarak ilk paylaşımcıya kolayca ulaşabiliriz. Mesela Tohumun geldiği yer: ANA TOHUM, 2014-2015 Ağaçlar net Tohum Paylaşım Etkinliği, sayın Birnefestoprak bilgilendirici ama kullanışlı değil. Bu daha iyi Tohumun geldiği yer: 2014-2015 Ağaçlar net Tohum Paylaşım Etkinliği, sayın coskun4216 |
|
|
|
![]() |
|
|