agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)




Beğeni Düzeni596Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-09-2016, 23:01   #1
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
1- Ben şirket ismi falan anlamam; altın çilek dendi mi @ MeyveliTepe yi, blue beauty domates dendi mi @birnefestoprak ı, düzen-intizam dendi mi @İsmail Kuzucu yu, verimllik dendi mi @dongyul u, felsefe dendi mi @Mücevher Çalısı nı, herşeyi bilen dendi mi de bacanağımı bilirim.

2- Biz bilinen güzel tohumları kaybetmekten, bozulmasından korkmuyor muyuz, o zaman bu tohumları sağlam yerlerde ve ellerde muhafaza etsek.

3- Üstte yazdığım tohumların paylaşım sonrası takibini sağlamak için kişiye özel değil tohuma özel sayfa açmalı, veya ikisi de olabilir.

4- Hediye yerine özel plaket olursa bence daha makbule geçer, güzel bir yere yerleştiririz.

5- Geçen etkinlikte @MeyveliTepe; 'hep aynı tohumları paylaşıyorum' diyerek fazla tohum paylaşmamışsınız, 'niye thai biberleri sizden de almamışım' diye araştırırken denk geldi, aslında tam tersi düşünmeniz lazım tohumları koruyup kollama adına.

6- @dongyul e katılıyorum, tohum talep eden ne kadar yere ekim yapacağını veya talep ettiği tohumlar için kaç kök ekim yapmayı düşündüğünü bildirirse daha verimli paylaşım sağlanır.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025