![]() |
Merhaba,bende kargo takip numarasını öğrenebilir miyim.
|
Alıntı:
|
Dün bir konu acmıstım da actıgım yerı bulamadım konuyu dun actım bugun kargom geldı. :D asırı mutlu oldum emegi gecen ve boylesı bır etkınlıgı yapan herkezten bır bıtkı sever olarak cok tskr ederım bugun kargodan tohumlarımı aldım ellerınız dert gormesın cok tskrler Kargo ucretı de 3 tl tutmus. cok ama cok tesekkur ederım.
|
Teşekkürler,sayın MeyveliTepe.
|
Sağolun sevgili Malina.
kargo takip numarasından baktım geldik döndük şubede bekliyor yazıyor. abime aradım kargo takip numarasını verdim gidip alacak ve bana bildirecek. teslim aldığımızda bildiririm. |
Tohum paketi elime ulaştı. Yetiştiren ve dağıtım organizasyonunda yer alan kişilere teşekkürlerimi ve sonsuz saygılarımı gönderiyorum.
ben ekip her hafta gönderen arkadaşlara resim atacım |
Ben de zarfı dün teslim aldım. Paylaşımda bulunan, emeği geçen herkese teker teker teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
An itibarı ile kargomu teslim aldım. Sormama rağmen herhangi bir ücret talep edilmedi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Güncelleme: Heyecanla tohumları tek tek kontrol ettim sevdim. Sadece Sn. almira'dan istemiş olduğum Dinazor Su Kabağı ve Sn. kader_bpkp'den istediğim Kuş Evi Su Kabağı gelmemiş. İnşallah seneye yapılacak paylaşımda alırız artık. :) |
Merhaba,bende kargo takip numarasını öğrenebilir miyim.
|
Rahatsızlığım nedeniyle foruma girmedigimden ve işe gidemedigimden, dagitimla ilgili gelismeleri takip edemedim. Bugun foruma girdigimde dagitimin baslamis oldugunu ve ayni anda calan telefonla da gelen kargonun dün bir arkadaşım tarafından teslim alındığını ogrendim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
Ben de tohumlarımı aldım. Zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Ben daha fazla sanıyordum ama yalnızca 3 tohum talep etmişim sanırım. "Taleplerim" vs. gibi bir bölüm var mı acaba neleri talep ettiğimizi görebileceğimiz?
Herkese iyi çalışmalar diliyorum. |
Nihayet ben de bu gün tohumlarıma kavuştum,Özveriyle paylaşımın gerçekleşmesinde büyük çaba harcayan site yönetimine,tohumların bize ulaşmasında emeği geçen tüm arkadaşlara ve sorunlarımızda bizi aydınlatan sevgili MeyveliTepe'ye,büyük emeklerle yetiştiren ve bizlere ulaştıran arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.Hepinize sağlıklı ve bereketli,emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir sezon diliyorum.
|
Alıntı:
Geldik, bulamadık diyor. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Emeği geçen herkese, tohumları toplayan, paketleyen, talepleri toplayan, düzenleyen, postalarla uğraşan, tohum paketlerini ayıran, tek tek zarflara bölen, tüm etkinliği mükemmel yürüten herkese sonsuz teşekkürler.
|
merhaba kargoyu teslim aldım.
ilginiz için tekrar teşekkürler 3.25 kargo ücreti ödedim. selamlar Alıntı:
|
Paylaşımcılara ve tohumların bize ulaşmasını sağlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık her şey gönlünüzce olsun.
|
Bugün tohumlarımı kargodan teslim aldım. Ederi 3.5tl imiş. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık. Tüm katılımcılara da bereketli bir yıl diliyorum.
|
Bu gün tohumlarımı aldım.3.20 TL aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
Bu gün öğleden sonra tohumları şubeden abimiz almış.
tohumları paylaşan üyelerimize bu etkinliğe vesile olan site yöneticilerimize. zarfları hazırlayıp bizlere ulaştıran arkadaşlarımıza teşekkür ederim. :oSabırsızlıkla açıp seyretmeyi ve toprakla buluşturmayı bekliyorum. |
Teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Hepinize KIBRIS tan kucak dolusu sevgiler tohumlar bugün elime ulaştı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamam
|
ben de kargomu teslim aldım, emeği geçen herkese teşekkürler,bu hafta hemen bir yastık hazırlayarak başlayacağım.
|
Bende tohumları dün aldım.Tohumları üretip paylaşan ve organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Bende bu gün tohumlarımı yurtiçi kargodan teslim aldım.ağaçlar,net tohum takas etkinliğinde tohumları paylaşan tüm üyelere ve organizasyonda emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.
|
12 şubatta tohumlarım geldi.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Allah hepimize sağlık ve huzur içinde ürünlerimizi üretmeyi ve paylaşmayı nasip etsin.
|
Bana da gönderen oldu mu acaba evin zili çalıyor hangi kargo ile gönderdiğiniz soyleyebilirseniz şubeye gidip sorgulatirim
|
Kargo takip numarasını öğrenebilir miyim?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025