![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumluklar...
Kara Kabak Bitkide başka kabak yok. Sürgün kısmıda bir tuhaflaştı. Bunu olgunlaştırsa yeter. Seneye 3-5 kök yetiştirmem lazım. 2 kök daha var. Ama birinin sürgününü yer değiştirirken kırdım. Diğeri şimdilik uzamakla meşgul. Meyvesi daha yok. ![]() Early Golden Summer Crookneck Bu bitkiden 3 meyve hasat ettim. 4.yü tohumluk bıraktım. Diğer kök hastalandı. Uğur böceklerini doğal mücadele için bıraktım. Bakalım düzelecek mi? ![]() Çekirdeklik Kabak Bu bitki çok güzel gelişiyordu ki dün yere yatmış bir şekilde buldum. Geçen sene dev kabaktaki sorun bunda da oldu. Adaya ekmemekte fayda var sanırım. ![]() Kandil 4 kökten ikisinde meyve oluşumu var. Diğer iki kök çiçekte. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumluklar...
Peynir Biberi (Gül Biber) Bitkiler biraz küçük. Çiçek verimi güzel ama meyveye dönme az. İlk hasatı sabah yapmıştık. Etli ve tadı mükemmel. ![]() Kamber Biberi Peynir biberine göre daha boylu. Çiçekleri az ve meyveye hepsi döndü. Tad olarak peynir biberiyle benzerliği var. ![]() Tepeköy Fasulyesi Çok verimli ve uzun meyveleri var. 10 civarında meyveyi tohumluk bıraktım. ![]() Şenberber Fasulyesi Tepeköy fasulyesi gibi çok verimli ve uzun meyveleri var. 10 civarında meyveyi tohumluk bıraktım. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|