![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Şenberber Fasülyesi Çok verimli bir çeşit. Geçen sene 5-6 kökten bir tabak kadar yemeğini yapmıştık. Çok güzel tadı vardı. Biraz da tohumluk bırakmıştım. Bu seneki etkinlikten gelen tohumlar daha verimli gibi. Geçen senenin tohumlarından yetişenlerde 2-3 meyve varken bu seneki etkinlikten gelenlerde 7-8 meyve oluşumu var. ![]() Tepeköy Fasülyesi Çok güçlü gelişiyor. Yoğun bir çiçek oluşumu var. Şenberber fasülyesine göre geriden geliyor. Buna rağmen ilk meyve salkımlarında 2-3 meyve oluşumu var. Şimdilik güzel gidiyor. Ama bugünkü fırtınada fasulye sırıklarını yıkılmış buldum. İnşallah pek bir sıkıntı yoktur. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Roma Cherry Domates Güzel geliştiği için hiç koltuk alması yapmadım. Epey verimli bir çeşit. Bütün salkımlar dolu dolu. ![]() Çikolata Çeri Domates Güzel gelişiyor ama meyve salkımları 50-60 cm'de oluştu. Tadını merak ettiğim bir domates çeşidi. ![]() Kara Kabak Tozlaşma başarılı olmuş. Verimli bir çeşide benziyor. 3 yaprak bir meyve oluşturuyor. ![]() Marina Di Chioggia kabak Tozlaşma başarılı olunca gelişmeye başladı. Çapraz toşlaştırdığım için çekirdekleri çıtlatılacak. ![]() Not: Bugünkü fırtınada(1 saat boyunca hızı saatte 80-100 km) bütün kabakları ve fasulyeleri perişan, çoğu yıkılmış bir şekilde buldum. Bu sene tam anlamıyla sebzeler ve meyveler çok kötü. Allah sonunu hayır etsin. |
|
|
|
![]() |
|
|