![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Sayin Yoneticeler... Elimde bulunan butun tohumlarimi gecen yil agaclar.net e gondermistim... Bu yil icinde iki kere ev tasidim, Dolayisyle tohum takas etkinligine katilamadim... Forumdan okudugum bilgiler neticesinde su an hicbir tohum alamiyorum... Bazi ozel durumdaki uyeler icin hic bir istisnai durum soz konusu olamazmi... Bu yil ekecek 1 tane bile tohumum yok...Saygilarimla |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Oysa çok daha fazla tohum talebinde bulunabilirdiniz, adresinizi de göndermiş olsaydınız büyük ihtimal taleplerinizin çoğu da karşılanırdı. Bu yılki etkinliğin bir özelliği toplanan tohumları son kırıntısına kadar dağıtmak idi, öyle de oldu. Dolayısıyla etkinliğe ait kenarda bir çıkın yok Tohum paylaşımcısı arkadaşlarımız kendi insiyatifleri ile ve ellerinde tohum kalmış ise, hazırlayıp gönderme imkanları da varsa gayet tabii ki tohum gönderebilirler. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Durumun boyle oldugunu bilmiyordum... Bircok uyemizden tohum almaktansa elinde cesitli domates ve biber tohumlari olan bir uyemizden bir paket rica etsek... Benimde bir baska uyemize borcumuz olsun... Saygilarimla |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Ben size gonderebilirim yalniz yurt disinda oldugum icin tohumlarin size ulasmasi, postaya verdikten sonra 3 hafta kadar surecek. Eger gec olur diyorsaniz, belki baska bir uye yardimci olabilir. Gec olmaz diyorsaniz, onumuzdeki 1 hafta icinde Nisan'in ilk haftasi icinde ulasmak uzere domates ve biber gonderebilirim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Takasta paylaştığım patlıcan ve domateslerin hemen hemen hepsinden elimde mevcut şu anda. Biberlerden de kısmen gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Merhaba, Her gün forumda 2-3 saat geçirdiğim halde tohum takas etkinliğini kaçırdığıma inanamıyorum.Göndereceğim ve talep edeceğim şeyler vardı.Bir defa yazmıştım da ama beklemem gerektiği söylenmişti.Biraz fazla beklemişim galiba )Elinde fazladan tohumları olup paylaşmak isteyen var mı? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-03-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2013
|
Alıntı:
Köy domatezini bula bilmek için inanın köy köy dolaşıp sormayı dahi düşünüyordum, zamansızlık elimi kolumu bağlıyordu. Bana yollarsanız dünyanın en mutlu tohum arayanı olacağım, sevgiler. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|