![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Peynir Biberi (En başarılı biber. 10 bardağa ektiğim 20 tohumun tamamı çimlendi. En son çocukluğumda yediğim bir biber çeşidi. Tekrar bulup yetiştirebilmek güzel.) ![]() Kamber Biberi ![]() Mehmet'in Türk Tatlı Biberi (10 bardağın 9'u çimlendi.) ![]() Yeşil Tatlı Biber (4 bardak ekmiştim.) ![]() Arnavut Biberi (En heybetli çimler bunlar. 4 bardak ekmiştim.) ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Kandil Dolma Biber (10 bardağa ekmiştim. 3 bardakta 4 adet çimlenme meydana geldi.) ![]() Üstten alta doğru ikeşer bardak: Dolmalık Patlıcan, Yerli Topan Patlıcanı, Edirne Patlıcanı (Eski bir çeşit bulmuştum. O yüzden az ekim yaptım. Eski çeşit çimlenmesse 5'er adet daha çimlendirmeyi düşünüyorum.) ![]() Salkım Süs Biberi (Etkinliğe sunduğum biber. 2 bardak ektim, 4 adet çimlendi.) ![]() Sol kısım Kekik, sağ kısım Çıbrıska (Çok sık ekmişim. Çimlendiği gün hava kapanınca uzun uzun oldular.) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|