![]() |
Benim zarfımın içinden Termiye ve akgul1a adına gönderdiğim tohumların hepsi bana geri gelmiş.Bu konuda yanlışlık olduysa vakit geçmeden tohumlarını gönderebilirim.
|
Kargomu teslim aldım emeği geçen tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum...
|
Ben de bugün kargomu elime aldım..Çok mutluyum. Benimle tohumlarını paylaşan ve bunların bize ulaştırılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Harika bir organizasyon başardınız. Tebrik ediyorum .
|
Tohumlar benimde elime ulaştı emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
|
Bende tohumlari aldim.cok tesekkurler emegi gecenlere.
|
Biraz önce kargo geldi, tüm emek verenlere teşekkür ederim.Gelecekte bu tohumların çoğalmasına katkıda bulunmak dileği ile hepinize selam ve sevgiler.
|
Az once paketı aldım, ucret almadılar :) Tum gonderıcılere tesekkurler, ozellıkle lojıstık merkezınde calısanlara.
Harf hataları ıcınn kusura bakmayın, telefondan yazıyorum.. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Böyle karışıklıklar kimde olduysa onlardan da geri gelen tohumların bir an evvel talep edenlere gönderilmesini rica edeceğiz. Karışıklığın sebebini dilim döndüğünce izah edeyim. Tohum zarfları hazırlanırken şu şekilde olmalıydı. Alıntı:
Sabahat Demirci'ye .... Selcuk boz'dan 5-6 çeşit tohum gönderiliyorsa, selcuk boz ufak ufak poşetlere yerleştiği bu altı çeşit poşet torbasını topluca başka bir poşete koyarak üst kısma bold olarak alacak olanın adını Sabahat Demirci Gönderenselcuk boz şeklinde yazmalıydı. Ama bazıları altta görüldüğü gibi iki türlü yapılmış. 1-Yani Alacak olan üstte yazılmış.... doğru 2-Gönderen üstte yazılmış..... (karışıklığa sebep) Eklenti 528641 malina'nın da yazdığı gibi Alıntı:
(Elimdeki fotoğraflarda print screen yapabileceğim bu fotoğraf vardı, sakın alınmayın sevgili selcuk boz.) |
Herkese selam,
Tohumlar 2 gün önce elime geçti; özenle pakeylenmiş ve işaretlenmiş, yoğun emek verildiği her halinden belli, titiz çalışma için payı olan herkese teşekkürlerimi borç bilirim. Bu yıl ben de çimlendirme/dikim/gelişim/hasat aşamaları ile ilgili log tutmaya ve fotoğraflama yapmaya başlayacağım. ;) Selamlar, |
Benim kargom da bugün ulaştı. Emek veren herkese teşekkür ederim.
|
Nasıl göndereceğim? Lojistik merkezine mi göndereyim?Yoksa sayın Termiye ve akgül1a nın adreslerine mi göndereceğim?
|
Tohumlar öğleye doğru elime ulaştı. Hemen açtım, çocuklar gibi sevindim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. :)
|
Bende bugün teslim aldım, çok sevindim , gerçekten emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Karşılıksız emek veren insanlara büyük saygı duyuyorum. Tebrik ediyorum gerçekten. Umarım bu yolla tohum edinenler de en iyi şekilde tohumlarını yetiştirir , paylaşır, hem kendi yer , hem yedirir, hem de yine ekilmek üzere dağıtır. Sanıyorum o zaman karşılıksız emek veren insanların hakları ödenmiş olur diye düşünüyorum. Buna bende dahilim . Vermeden 35 kalem tohum aldım. Şu anda kendimi çok borçlu hissediyorum.
Saygılar selamlar güzel insanlar |
Arkadaşlar benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için ?
|
merhaba,
kargomu dün aldım, çok sevindim emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Bende kargomu aldım. Herkese teşekkürler.
|
Bu sabah kargomu aldım.. Emeği geçen herkes çok teşekkürler...
Herkese bereketli hasatlar |
Merhaba, benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Kargo elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Seneye bu tohumları yetiştirip bizde katkıda bulunuruz inşallah
.tekrar teşekkür ediyorum. |
Kargomu şuan elime aldım :) çok mutluyum emeği geçen herkese teşekür ederim :)
|
Kargom elime ulaştı.Emeği geçen herkese çok teşekkürler...
|
kargomu teslim aldım. emegi geçen bütün paylaşımcı ve dagıtımda emegi geçen bütün üyelere teşekkürler.
|
Gönderilen kargoyu aldım.Teşekkür ederim.
|
Kargoyu biraz önce aldım. Paylaşımcılara ve emeği geçen herkese teşekküler.
|
Kargom bu akşam elime geçti. Tüm emeği geçen ve paylaşımda bulunan dostlara ayrı ayrı çok teşekkür eder saygılar sunarım.
Dilerim gelecek yıl bu tohumların aynı şekilde paylaşımını yapmak nasip olur. |
Kargomu dün aldım çok sevinçliyim. Paylaşımda bulunan ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
|
Alıntı:
|
Dikkat !
Sumeyra47 Imay ldagistan Aleydi yeşilkolik çarkıfelek Bu üyeler adreslerinde bulunamadığı için kargoları teslim edilememiş. Kargoları hala ilgili Yurt İçi Kargo şubesinde. Gecikmeden almaları gerekiyor, aksi halde geri gönderirler. |
korgomu aldım emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.
|
Kargomu henüz bir saat kadar önce aldım, hepsi uzun uğraşlar sonucu güzelce paketlenmiş tohumları elinize aldığınızda verdikleri mutluluk bambaşka :) Bu etkinliği hayata geçiren, koordine eden, binbir emekle yetiştirdikleri bitkilerin tohumlarını paylaşan, tohumların dağıtımında görev alan herkese çok teşekkürler.
|
Benim adıma olan kargo da bugün teslim edilmiş eşime. Emeği geçen herkese teşekkürler...
Dün Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 5 TL ödemiş eşim. Bugün benimki için ise 8 TL talep etmişler. Fakat buna ilaveten dün biz eksik almışız deyip Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 3 TL daha talep etmişler. |
Benim kargomu da işyerindeki arkadaşlar teslim almışlar. Bugün nöbete gidince aldım.
Kargoyu teslim alan arkadaş çok cüzi bir rakam ödediğini söyledi. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. |
Bende cözemedim banada dün aradığımda 4.50 dediler sonra tekrar aradım 3.50 oldu sabah almaya gittim 3 tl ödedim kargomu bugun saat 2 de aldım çok mutlu oldum cantama koydum otobüsle eve giderken üstüne sakız yapışmış birde yetmemiş gibi camur sıçradı yürürken ben eve gelip onları temizlerken paketi 3 yaşındaki kuzenim açmış yere dökmuş Allahtan sadece paketleri açıp tohumları dökmemiş sonra yanıma gelip bete abi bu ne ya dedi bende tohum dedim dohummu ? Bana dohummu aldın dedi sonra da neyse büskivi ile tohumları geri aldım :) ama çok güzeller özenle paketlenmiş her şeyi ile güzel yazı bekkeyemiycem :(
|
Sayın TCM tarafından gönderilen tohumların içinden Idagıstan arkadaşımıza ait black krim domates tohum paketi çıktı. Muhtemel olarak yanlışlıkla bana gelmiş. Sayın Igadistan adres bilgilerinizi gönderirseniz bu tohum paketini size göndereyim.
|
Kargomu teslim aldim
Emegi gecen herkese tesekkur ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Öyle heyecanla beklediğim tohumları ,ne yazık ki şehir dışında olmam nedeniyle alamadım .Yarın kargo firmasından alıcam. Tohumları ekip filizleniğini görmek için sabırsızlanıyorum. Bu etkinliği düzenleyen ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürediyorum .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025