![]() |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 528329
A_Nomad, gelen tohumları kontrol edip, kimlere gönderildiğini bilgisayara geçti... Bu çalışma üç gün, bir gece sürdü... Eklenti 528330 Bu gün zarflara yerleştirmeye başladılar. Bir odada A_Nomad ve Kelebek Çalısı çalışıyor... Eklenti 528331 Güler, Zafer İnandıklı ve Nilgün de diğer odada tohumları zarflara yerleştiriyorlar... Eklenti 528332 Eklenti 528333 Yarın tamamlanmış olacak... Doğal olarak Güler'in işi biraz daha sürecek, kargoları gönderme işi var :) Ben ne mi yaptım? Ortalarda dolandım :) |
Yok canım... harika ikramlarda bulundunuz, teşekkür ederiz.
|
Ellerinize saglik
|
Ellerinize sağlık :D
|
Orada olup ben de sizlere yardım etmek isterdim.Bence çok heyecan verici.
|
Burda en alttaki resimde cameo yapmissiniz :)
Alıntı:
|
Hepinizin eline, emegine ve gönlüne sağlık.
|
Elleriniz dert görmesin..çok teşekkürler..
|
Forumumuzun gururu olarak adlandıracağımız Tohum Takas Etkinliğinde siz katılan gönüllü arkadaşlara, etkinliği en ince detayları ile hazırlayan sayın MeyveliTepe ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.
|
ağaçlar.net'in emektarları; ellerinize, gönlünüze sağlık. Bir güzellik paylaşarak bu kadar güzel olur. Hiçbirşeyden haberim yokmuş meğerse inanın fotoğrafları görünce hem gurur duydum, hem de çok duygulandım.
Her zamanki gibi harikasınız!.. Elleriniz dert görmesin, sağoluun... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Evet, yapmış :D Eklenti 528356 |
Emeklerinize sağlık, çok isterdim yakın bir yerde olup yardım etmeyi.
|
Ellerinize, emeğinize sağlık. Fotoğrafları görünce, o tohumların ne kadar değerli olduğunu herkes bir daha anlamıştır eminim. Güzel insanlar, güzel değerler... Dünya sizler ve sizin gibiler sayesinde güzel. Teşekkürler...
|
Başta bu muhteşem organizsayonu yapanlar olmak üzere tüm paylaşımcıların ellerine sağlık, hepinize sonsuz teşekkürler. Önümüzdeki yıl paylaşıma katılabilmek dileğiyle tohum ekenlere de bol ve keyifli hasatlar dilerim.
Sevgiyle kalın... |
Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürler , yüreklerinize sağlık.
|
herkesin ellerine sağlık. o kadar zaman ve emek harcamışsınız...
|
Ancak sevgiyle verilebilecek bir çaba ve emek.. Hepinizin ellerine yüreklerine sağlık. Kolaylıklar diliyorum ve teşekkür ediyorum..
|
Diğer paketler ne zaman kargoya verilecek sn Güler :)
|
Yurt içi kargo ile olanları Zafer İnandıklı arkadaşımız ya bu gün ya yarın kargoya verecek,
ptt ile olanları da A_NOMAD yarın gönderecek. |
Cevabınız için Teşekkürler sn Güler :)
|
Emeğinize sağlık arkadaşlar.Teşekkür ve övgüyü hak ediyor bu çalışma.
Gönülden teşekkürler. |
Emeğinize, ellerinize sağlık. Umarım bizlerde gelecek yıl muvaffak olabilirsek aynı heyecanı ve şevki burada sizlerle paylaşabiliriz. Tüm paylaşımcılara tekrar teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumlar zarflara dağıtılmıştı. Yanlışlık yapıldıysa düzeltmek için zarflar tek tek boşaltılıp içleri tekrar kontrol edildi.
Son dakikalar... Zarflar yapıştırıldı ve her ihtimale karşı zımbalanıyor :) Eklenti 528403 Geçmiş olsun :) |
Orada olup bizler için canla başla emek verenlerin ellerine sağlık, herkes için hayırlı olmasını dilerim.
|
İstanbul'da olup bir ucundan tutamadığım için çok üzüldüm. Umarım bir sonraki etkinlikte gerek katılımcı olarak gerekse fiilen yardım ederek yanınızda olabilirim. Vakit ayıran, emek veren herkesin ellerine sağlık.
|
Emeklerinize sağlık... Milyonlarca tohum, sizin çabalarınızla kim bilir nerelerde can bulacak. Çok teşekkür ederiz.
|
Bende orada olmak gerekeni yapmak isterdim, emeği geçen herkese teşekkürler hakkınızı helal ediniz.
|
Agaclar.net'in gururu tohum paylaşımını gerek gönderdikleri tohumlarla ve gerekse organize ederek vaktini, emeğini veren tüm doğaseverler, artık sözlüklerde kalan "imece" bu fotoğraflarda yeniden can bulmuş, ellerinize sağlık.
Ben de aranızda olmayı gönülden isterdim. Sevgiler, en kısa zamanda buluşmak dileği ile.. |
Kargosunu alanlar bir cümle ile bu başlık altında yazarlarsa daha kolay takip edebiliriz...
|
herkese çok çok teşekkürler hakkınız ödenmez gerçekten, ama size söz gözüm gibi bakacağım tohumlarınızın hepsine (:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025