![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Nasıl göndereceğim? Lojistik merkezine mi göndereyim?Yoksa sayın Termiye ve akgül1a nın adreslerine mi göndereceğim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2006
|
Tohumlar öğleye doğru elime ulaştı. Hemen açtım, çocuklar gibi sevindim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Bende bugün teslim aldım, çok sevindim , gerçekten emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Karşılıksız emek veren insanlara büyük saygı duyuyorum. Tebrik ediyorum gerçekten. Umarım bu yolla tohum edinenler de en iyi şekilde tohumlarını yetiştirir , paylaşır, hem kendi yer , hem yedirir, hem de yine ekilmek üzere dağıtır. Sanıyorum o zaman karşılıksız emek veren insanların hakları ödenmiş olur diye düşünüyorum. Buna bende dahilim . Vermeden 35 kalem tohum aldım. Şu anda kendimi çok borçlu hissediyorum. Saygılar selamlar güzel insanlar |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2013
|
Arkadaşlar benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2014
|
merhaba,
kargomu dün aldım, çok sevindim emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Moderatör
|
Arkadaşların adreslerine göndermelisiniz ki geç kalmasın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2014
|
Bende kargomu aldım. Herkese teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2012
|
Bu sabah kargomu aldım.. Emeği geçen herkes çok teşekkürler... Herkese bereketli hasatlar |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Merhaba, benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bu ikazı dikkate almalısınız bence... |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
Kargo elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Seneye bu tohumları yetiştirip bizde katkıda bulunuruz inşallah .tekrar teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2011
|
Kargom elime ulaştı.Emeği geçen herkese çok teşekkürler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2013
|
kargomu teslim aldım. emegi geçen bütün paylaşımcı ve dagıtımda emegi geçen bütün üyelere teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Kargoyu biraz önce aldım. Paylaşımcılara ve emeği geçen herkese teşekküler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu.
|
Kargom bu akşam elime geçti. Tüm emeği geçen ve paylaşımda bulunan dostlara ayrı ayrı çok teşekkür eder saygılar sunarım. Dilerim gelecek yıl bu tohumların aynı şekilde paylaşımını yapmak nasip olur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2013
|
Kargomu dün aldım çok sevinçliyim. Paylaşımda bulunan ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Sayın esgül73, size zahmet karşı ödemeli gönderirseniz sevinirim. Adres bilgilerimi mesaj ile gönderiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Tohum Takas
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Dikkat ! Sumeyra47 Imay ldagistan Aleydi yeşilkolik çarkıfelek Bu üyeler adreslerinde bulunamadığı için kargoları teslim edilememiş. Kargoları hala ilgili Yurt İçi Kargo şubesinde. Gecikmeden almaları gerekiyor, aksi halde geri gönderirler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2014
|
korgomu aldım emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Kargomu henüz bir saat kadar önce aldım, hepsi uzun uğraşlar sonucu güzelce paketlenmiş tohumları elinize aldığınızda verdikleri mutluluk bambaşka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Benim adıma olan kargo da bugün teslim edilmiş eşime. Emeği geçen herkese teşekkürler... Dün Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 5 TL ödemiş eşim. Bugün benimki için ise 8 TL talep etmişler. Fakat buna ilaveten dün biz eksik almışız deyip Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 3 TL daha talep etmişler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Benim kargomu da işyerindeki arkadaşlar teslim almışlar. Bugün nöbete gidince aldım. Kargoyu teslim alan arkadaş çok cüzi bir rakam ödediğini söyledi. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Bende cözemedim banada dün aradığımda 4.50 dediler sonra tekrar aradım 3.50 oldu sabah almaya gittim 3 tl ödedim kargomu bugun saat 2 de aldım çok mutlu oldum cantama koydum otobüsle eve giderken üstüne sakız yapışmış birde yetmemiş gibi camur sıçradı yürürken ben eve gelip onları temizlerken paketi 3 yaşındaki kuzenim açmış yere dökmuş Allahtan sadece paketleri açıp tohumları dökmemiş sonra yanıma gelip bete abi bu ne ya dedi bende tohum dedim dohummu ? Bana dohummu aldın dedi sonra da neyse büskivi ile tohumları geri aldım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sayın TCM tarafından gönderilen tohumların içinden Idagıstan arkadaşımıza ait black krim domates tohum paketi çıktı. Muhtemel olarak yanlışlıkla bana gelmiş. Sayın Igadistan adres bilgilerinizi gönderirseniz bu tohum paketini size göndereyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
Kargomu teslim aldim Emegi gecen herkese tesekkur ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Idagistan arkadaşımızın sayfasına baktığım zaman siteye son giriş tarihinin ( Son Hareketi: 29-11-2014 22:46 ) olduğunu gördüm. Bu şekilde giriş yapmadığı için haberi olmayan üyelerimize tohumların geri gelmemesi için telefonla haber verilebilir mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-06-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Öyle heyecanla beklediğim tohumları ,ne yazık ki şehir dışında olmam nedeniyle alamadım .Yarın kargo firmasından alıcam. Tohumları ekip filizleniğini görmek için sabırsızlanıyorum. Bu etkinliği düzenleyen ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürediyorum . |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|