agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2014-2015 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)




Beğeni Düzeni99Beğeniler

Sadece okunabilir konu
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-03-2014, 00:20   #1
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,816
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizinkizi Mesajı Göster
kivi tohumu mutlaka eklenmeli ve varsa mutlaka muz eklenmelidir. civan perçemi olsa güzel olur. üzüm çeşitleeri tohumları kızılçık tohumu.
Sayın denizkızı; Tam olarak yetişir mi bilmiyorsam da kivi çekirdekleri her kivide oldukça fazla var. Üzüm çekirdeklerinden çıkan fideler o üzümün aynısı olmaz. Mandalina, portakal, limon çekirdeklerinden çıkanlar gibi yabani olan tür çıkar. Amerikan asması denilen hastalıklara ve kuraklığa daha dayanıklı asma çıkar. Tohumdan üretilmesi çok uzun süreceği için amerikan asma çubukları köklendirilerek üzerine istenilen asmalar aşılanarak çok daha kolay ve iyi asmalar yetiştirilebilir. Yediğiniz kızılcık tohumlarını aşılı olanları bilemiyorum nasıl çıkar normal kızılcıkları dikerek onları rahat bir şekilde yetiştirebilirsiniz. Civan perçemi tohumları aslında rahat alınabilir. Çeşitli renkleri yetiştirilerek hem çiçek olarak hem de şifalı bitki olarak rahat bir şekilde kullanılabilir. Bir defa ekildikten sonra ikinci yılında çiçek açar ve dökülen tohumlardan yeniden çıkar. Aslında iki yıl art arda ekerek her yıl çiçek açması sağlanabilir.

İpekböcegi beğendi.
Muda Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-03-2014, 09:32   #2
Ağaç Dostu
 
limon_sever's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 2,184
Galeri: 11
Long Purple Eggplant

Uzun Mor Patlıcan








olcim, sernur, sevoş ve 7 kişi beğendi.
limon_sever Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025