![]() |
h_dogan
Bu etkinlikte paylaşacağım tohum çeşidi bu sene az olacak. Sebzelerden pek tohum alamadım.
1. Selluka 2. Şebboy Alıntı:
|
Selluka
3 Eklenti(ler)
Bitki türü: Çiçek
Bitki ömrü: Çok yıllık (Ilıman iklim koşullarında) Tohum Türü: Vigna caracalla Tohum çeşit adı: Selluka Tohum kaç yıldır sizdedir: 5 Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Adana-Yüreğir Tohumun kökeni: Kalambaklı-İzmir Kullanılan gübreler: Kullanılmıyor, gerek de olmuyor. Kullanılan ilaçlar: İlaç kullanıldı (mantar, kırmızı örümcek, kurt) Hasat yıl ve ayı: 2013 sonu 2014 başı Bitki tipi ve gelişim durumu: Sarılıcı ve 10 m kadar uzayabiliyor. Yerini sevdikten sonra büyümesinde sorun yok. İlk dikildiği zaman direk güneş ışığını almaması gerek ondan sonra pek ilgi istemiyor. |
Şebboy
5 Eklenti(ler)
Bitki türü: Çiçek
Bitki ömrü: Çok yıllık (ben tek yıllık olarak yetiştirdim sonra söktüm) Tohum kaç yıldır sizdedir: 2. yılı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Adana-Yüreğir Tohumun kökeni: agaclar.net takas etkinliği (Sn. S_Durul ve Sn. Loveforlife) Kullanılan gübreler: - Kullanılan ilaçlar: Bu bitkide ilaç kullanmayı gerektirecek sorunla karşılaşmadım.. Hasat yıl ve ayı: Temmuz 2014 Bitki tipi ve gelişim durumu: İkinci yıl çiçek açıyor, dona dayanıklı. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025