![]() |
Hepside birbirinden güzel kareler. Tüm arkadaşları kutlarım bu kadar güzel yansıttıkları için, kış mevsiminde sokak hayvanlarını.
|
Oylamayı nasıl yapacağız :( Fotoğrafa tıklandıktan sonra açılan sayfanın sağ üst köşesinde puan yazan yerdeki yıldızlarla mı yapılacak ? Tüm fotolara yıldız verebiliyormuyuz peki ? Önceden oylama böyle değildi sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ;)
|
Sayfanın en üstündeki ankette oylama yapılacak.
|
Teşekkür ederim ;) Sürekli son mesajlara baktığım için sayfa başına bakmak hiç aklıma gelmedi :(
|
3. Fotoğraf sayın lir e ait değilmiydi :s
|
Alıntı:
Mağaranın içindeki köpeklerin karesine bayıldım. Ama çok mutlu görünüyorlar . İfadeleri çok tatlı . Aç, mutsuz, üşümüş hallerini yansıtan ve arkada uzun bir yol olan agacseverin karesine oy verdim. Sevgiler. |
Ben de oyumu kabuscuk'un çöp konteynırının altında yiyecek arayan titrek, üşümüş, tedirgin kızılgerdan kuşuna vermek istedim. Mini mini hem aç hem üşümüş:( Bir yanlış hareket sonucu kendi fotomu oyladım. Verilen oy da geri alınmıyor.
Bence fotoğrafların her biri birbirinden güzel, yarışma konusunu çok güzel yansıtmış ve mesajını vermiş. Bütün arkadaşları tebrik ederim. :) |
Tebrik ederim Sevgili Sûz-i Dilârâ, nefis bir kare... Oyum size:)
|
Oyum sayın lir in fotoğrafına ;) iki hesabında size ait olduğunu bilmiyordum diğer hesapta silinmiş sanırım bir şaşırdım
|
Çok güzel bir konu sizi tebrik ederim
|
Fotoğrafları oylamaya kalan tüm arkadaşları tebrik eder, fotoğraflarını bizimle paylaşan ve oy veren tüm ağaç dostlarıma teşekkür ederim. Sevgilerimle...
|
Birkaç gündür işlerden nete girememiştim, bu arada oylamayı kaçırmışım ne yazık ki : ( Katılabilseydim oyum , konuyu iyi anlattığını düşündüğüm ve kompozisyon olarak da çok beğendiğim karda bir kaya kovuğuna sığınmış anne köpek ve yavrularına gidecekti. Katılan arkadaşları kutluyorum...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025