![]() |
Mor ve Tonları [Mayıs 2011]
Mayıs ayı yarışma konusu: Mor ve tonları
2 Fotoğrafla katılabilirsiniz. Fotoğrafınızı galeride Bu ayın Yarışması bölümüne ekleyebilirsiniz. Fotoğraf göndermeden önce mutlaka okuyunuz. agaclar.net yarışma kuralları |
Sayı yazmamışsınız Darkyes, konu zengin, tek foto değildir inşallah.
|
Vildan Hanım, 2 fotoğraf yazılmış, sanırım görmediniz :)
Bende başka bişey soracağım Mor ve tonları hangi alanda işlenecek. Sadece bitkilerde mi? |
Rengi "mor ve tonları" olan bitkilerle (Bitkinin herhangi bir bölümü bu renk olabilir) bu yarışmaya katılabilirsiniz.
NOT: Mor, kırmızı ve mavinin karışımıdır; bu iki renk farklı oranlarda karışarak eflatun, lila isimlerini alır. Konunun daha geniş kapsamlı olması için "mor ve tonları" olarak belirlememizin nedeni budur. |
Alıntı:
|
ÇOk pardon, düzenleme kısmını görmemişim :))
Hakkaten görmeyen benmişim :)) |
Üzülme Derya'cım, ben de görmediğimi sanmıştım.
Alıntı:
Teşekkürler Malina, biliyorsun galeriye fotoğraf yüklerken problem oluyordu, baktım gidiyor 3 tane yüklemiştim, şimdi birini yarışma dışı yaparım bende. Alıntı:
|
Sayın DarkYES selamlar.İkinci mor fotoğraf yüklenmiyor.
Nedenini anlayamadım.Saygılarımla. |
Boyut bilgisi verir misiniz?
|
Bir tane bile erguvan fotoğrafı yok :)
|
Bir açsalar ben çekeceğim.:) Daha tam açamadılar.
|
İlk fotoğraf boyutu gibi 180 kb boyutunda ve jpeg
formatında yüklemeye çalışıyorum fakat yüklenmiyor format jpeg jpeg olmalıdır yazısı çıkıyor.Geçen ayda bu nedenle tek fotoğraf yükleyebilmiştim. Selam ve saygılarımla. |
Selamlar,2.mor fotoğrafımı nihayet yükleyebildim
ama fotoğrafı değiştirerek. |
Yansıma adlı fotoğrafı kaldırıp yerine mor zambak fotoğrafı ekledim.Genel görüntüde yeni
fotoğraf görünmekte ancak resmi açtığımda eski fotoğraf karşıma çıkıyor.Yanlış yaptığım bir şeymi var acaba ? |
Link verir misin, tekrar kontrol edeyim. Baktım bir sorun yok gibi görünüyor.
|
Alıntı:
|
Sorun kalmamış Sayın Malina.Teşekkür ederim.
|
Mor renkli cicek fotografim yok belki katilamayacagim ama Konu cok guzel secilmis. Fotograflarin yuklendigi sayfa acilinca Mor rengin harika bir hakimiyeti gorunuyor. Konuyu secen arkadasa bu guzel renk fikrinden dolayi tesekkurler.
|
Evet en boy pikselleri yüklemeyi etkiliyor.
Fotoğraf yükleyecek arkadaşlara duyurulur. Gelecek ay yapılacak yarışmada fotoğraf yüklerken bir sorunla karşılaşmayacağımı tahmin ediyorum.Selam ve sayğılarımla. |
Picasa'da dışa aktarım esnasında fotoğraflarıma ismim eklenmiş. Ben bunu galeriye fotoğrafları yükledikten sonra farkettim. Sorun olur mu acaba?
|
Maalesef fotoğrafların üzerinde isim ya da tarih olmamalı.
Tekrar yüklerseniz biz bu iki fotoğrafı galeriden kaldırırız :) |
Teşekkür ederim Sayın DarkYES. Fotoğrafları kaldırırsanız sevinirim.
|
10 dakikaya kadar albümden çıkartılacaklar. :)
|
Çok teşekkür ederim Sayın DarkYES. Zahmet verdim size.
|
malina Ankara'da iken bir projeksiyon ile buradaki fotoğraflara bakma fırsatı bulduk. Fotoğrafların hepsi çok güzel görünüyordu.
Benim önce iki, üç olan olan favorim sayım birden arttı.:rolleyes: |
Alıntı:
|
Bu ay değişiklik falan mı oldu? İlk 5'e kalan fotoğraflar ayın 10'u olmasına rağmen yayınlanmadı henüz :)
|
Harbiden bu ay neden böyle oldu?
|
Yöneticiler neden bişey yazmıyor?
Zor bir soru sormadık sanırım :) |
Ben de özelden mesaj yazdım cevap gelmedi. Yarışmalar iptal desek, Haziran başlığı açıldı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025