agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2010 (https://www.agaclar.net/forum/2010/)
-   -   Ahşap ve Doğal Kuş Yuvaları [Nisan 2010] (https://www.agaclar.net/forum/2010/20034.htm)

DarkYES 12-05-2010 23:31

Sayın kuru.umit,

Eğer ilk iki üyeye sizden daha çok oy aldıkları için öncelik verecekseniz ilk önce onların hediye seçmesini beklemeniz gerekmez mi? :)
Ben yanlış da anlamış olabilirim ama siz iki üyeden de önce hediye seçmiş oldunuz. :):?

Bu arada böyle bir kuralımız da yok. Zira zaten her iki hediye de aynı nitelikte. Geçen yıl ki gibi büyük hediye ve diğer hediyeler gibi bir durumumuz yok.
Hediye kazanma hakkına sahip olan 3 kişi kendi arasında anlaşıp buna göre hediye talep edebilir :)

asumandilek 12-05-2010 23:32

Bütün katılan arkadaşları tebrik ediyorum. " Elma " isimli romanı daha önce kazanıp okuduğum için ben de tercihimi Turunç Kokulu Düşler - Tijen İnaltong' dan yana kullanmak istiyorum. Sağlıcakla... Herkese teşekkürler...

Lilium 12-05-2010 23:37

Ayın yarışması başlığını ya göremiyorum ya da kaçırıyorum, güzel bir yarışma kazanan arkadaşları kutlarım, bundan sonra ben de varım :)

imgelem 13-05-2010 08:35

Katılan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.Beğenileri için çok teşekkür ediyorum.Diğer arkadaşlarım armağan seçimlerini yaptığı için ben tercih kullanmıyorum.Ağaçlar.net'e çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız :))

skaraca 13-05-2010 11:12

Yarışmada dereceye giren ve seçim yapan arkadaşları kutlarım.

DarkYES 13-05-2010 13:07

Alıntı:

Bu ay için 2 kişiye Elma isimli romanı, bir kişiye de burada bulunan listedeki Oğlak Yayınları'ndan bir kitap hediye edeceğiz.

Bu başlıkta seçtiğiniz hediyeleri yazmanızı rica ediyoruz.
Daha sonra bana özel mesajla isim, adres ve telefon numarası bilgilerinizi iletmeniz gerekmektedir.

Elma isimli roman 2 kişi, Oğlak Yayınları'na ait kitap ise 1 kişi tarafından seçilebilir.
Öyle sanıyorum ki bir yanlış anlaşılma olmuş.
Oğlak yayınlarından sadece bir kitap seçilebiliyor derken kastım Oğlak yayınlarından sadece 1 kişi kitap seçebiliyordu.

Bu arada adres ve telefon bilgilerinizi özel mesajla en geç bir hafta içerisinde bana iletmeniz gerekmekte.

kuru.umit 13-05-2010 14:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi DarkYES (Mesaj 637491)
Sayın kuru.umit,

Eğer ilk iki üyeye sizden daha çok oy aldıkları için öncelik verecekseniz ilk önce onların hediye seçmesini beklemeniz gerekmez mi? :)
Ben yanlış da anlamış olabilirim ama siz iki üyeden de önce hediye seçmiş oldunuz. :):?

Bu arada böyle bir kuralımız da yok. Zira zaten her iki hediye de aynı nitelikte. Geçen yıl ki gibi büyük hediye ve diğer hediyeler gibi bir durumumuz yok.
Hediye kazanma hakkına sahip olan 3 kişi kendi arasında anlaşıp buna göre hediye talep edebilir :)

Sevgili DarkYes bir yanıt yazmak istedim ama ne yazacağımı bilemedim. Polemikde istemedim.
Hanım beni kitaplar konusunda uyardı. Tercih de bulunduğum kitaplarımız varmış. Herhangi bir tercihim yok. Teşekkür ederim.

DarkYES 13-05-2010 20:48

Üç kitap polemik konusu olamayacak kadar küçük bence :)
Eğer kabul ederseniz ya da rızanız olursa sayın asumandilek daha önce elma kitabını aldığı için kendisine istedği kitabı size de elma romanıın gönderelim. Ama söylediğim gibi sizin için uygun bir durumsa.

2010 yılı kurallarına göre zaten bir yaırşmacı 2 kez ödül alabileceği için sayın asumandilek yarışmaara katılsa da bu süreçten sonra verdiğimiz her iki ödülü de almış olacağından hediye alamayacak.

Ne dersiniz?

asumandilek 14-05-2010 00:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi DarkYES (Mesaj 638020)

2010 yılı kurallarına göre zaten bir yaırşmacı 2 kez ödül alabileceği için sayın asumandilek yarışma( l )ara katılsa da bu süreçten sonra verdiğimiz her iki ödülü de almış olacağından hediye alamayacak.

:)) Ödül süz de yarışırım ben. :)) Yılmam hiç... :D

DarkYES 24-05-2010 08:43

Ödül konusunda bir karara vardınız mı?
Bir yarışmacı hariç diğer iki kişi henüz istedikleri ödülleri ve adres bilgilerini maalesef bana ulaştırmadı. :/

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025