![]() |
Doğa uyanıyor [Mart 2008]
Mart ayı yarışma konusu : Doğa uyanıyor
Bahar geldi... Baharın gelişini bitkilerde gözleyin ve bizimle paylaşın. Yarışmaya sadece İKİ fotoğrafla katılabilirsiniz. Daha çok yükleyenlerin, ilk iki fotoğrafı esas alınacak diğerleri silinecektir. Fotoğrafınızı, galeride Bu ayın yarışması bölümüne ekleyebilirsiniz. agaclar.net yarışma kuralları |
Çiçek böcek denilince benim aklıma hemen makro çekim gelir.
Makro çekimlerde de fazla alan görünmediği için kendimi kısıtladım gibi ama konuyu sevdim. Sağlıcakla kalın. |
Uzun zamandır yarışmalara katılamadım. Ancak bu sefer katılacağım inşaaallah.
Yarışmanın konusu bana çok cazip geldi.Başarılar |
Bende Ilk Denemeyi Yapmak Istiyorum.
|
Galeride bu ayın yarışması bölümüne giremiyorum.Sanki bir hata yazısı çıkıyor.
Fotoğraf yüklemek için fotoğraf yarışmaları bölümüne giremedi. Sanki ayrılan alan dolmuş gibi..Dikkatinize lütfen |
Fotoğraflarımı ilgili yarışma bölümüne yükledim.
Ancak sadece 'fotoğraf yarışmalası' bölümü direkt açılmıyor. |
Evet sorun var. Ancak bir fotoğrafa tıklarsanız açılıyor.
|
Selamlar;
Fotografımı galeriye bu ayın yarışması kısmına eklemekle yarışmaya katılabilir miyim? Yoksa fotoyarisma@agaclar.net e mail atmam mı gerekiyor? Bir de ödül/sponsor secilmesi gerekiyor sanırım;bu listeyi göremedim.. Teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
|
Fotoğrafınızı galeriye yükleyip yarışmaya katılıyorsunuz.
Ödül seçme ise, yarışmayı kazanırsanız yapacağınız işlem olacak. Yarışma sonuçları ilan edildiğinde kazandığınız takdirde, ödüller hakkında bilgi veren linkten öğrenebileceksiniz. İyi şanslar. |
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgilerden dolayı,
Sağlıcakla kalın |
doğa uyanıyor, makinalar uyumasın haydi çekime:)
|
birkaç gündür hep gece boş olduğum saatlerde yükleyeyim bir fotoğraf diyorum ama yüklenmiyor.. gerçi bir ben yükleyememişim galiba sorun benim bilgisayarda...
|
fotoğrafı yüklerken yüklenmedi sanıp yenile butonuna birkaç defa basınca 3 adet aynı fotoğraftan yüklemiş oldum diğer ikisini silersiniz umarım...
teşekkürler... |
doğa uyanıyor yarışması için fotoğraf yükleyemiyorum...
bu sorunu nasıl aşabilirim |
Alıntı:
|
herkese merhaba,
bir arkadaşım vasıtasıyla bu siteyi duyup üye oldum ve dahi derhal yarışmaya bile katıldım :) selamlar murat korkmaz |
Alıntı:
|
Fotoğraf
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
selamlar |
Alıntı:
dün bende ilk fotoğrafımı yüklerken bir hata mesajı aldım. sebebini anlamadım ama yüklemeye çalıştığım fotoğrafın KB.ı oldukça büyüktü. onu değiştirdim ve sorunsuz yüklendi. az önce de 2. fotoğrafımı yükledim. fotoğrafın uzun kenarını 680 px. ayarlayıp "save as" yaptım ve 8. kalitede kaydettim. (130 KB civarına düştü) ve buraya yüklerken hiçbir sorun çıkmadı. belki yardımı olabilir.. selamlar.. |
Alıntı:
:D |
Alıntı:
|
mart yarışması ne zaman sonuçlanıyor arkadaşlar..
ben tam çözemedim.. |
Alıntı:
|
Ben de yeni üye oldum siteye yarışmalara bakıyordum googledan meğerse geçmiş başvuru:))
|
Bayağı bi acemilik çektim yüklediğim fotoları nasıl sileceğim?
Yanlış yere yüklemişim malum:) |
bitki derken ??????????
|
Bu ayın yarışması sonuçları belli olmadı herhalde değil mi?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025