![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
|
2008 Yılı Yarışmaları / En iyi Fotoğraflar
Merhaba Arkadaşlar Sevgili Malina ile konuştum, her yarışma sayfasına girmeden, seçilen fotoğrafları bir arada görmek iyi olur dedim. o da bu işi üzerime yıktı.. ![]() Burada 2008 Yılı Fotoğraf Yarışmalarında Seçilenler ve Dereceye girenler (tablo halinde) her ay GÜNCELLENECEKTİR. (Hatta burada da küçük bir yarışma olacak) Saygılarımla Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-01-2009 saat 11:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Ocak 2008 / Kar Atında Ağaçlar ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli Kudret ![]() Mahmut Leventoğlu ![]() mbilen ![]() uzman16 ![]() Vildan Sönmez ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:20 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Şubat-2008 / Kar Atında Hayvanlar ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli anilozer112 ![]() KIRLARIN SESİ ![]() kuru.umit ![]() Sefer GİRİŞEN ![]() tuğba kiper ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:19 Neden: Eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Mart-2008 / Doğa Uyanıyor ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli Dev Sekoya ![]() Limon ![]() mbilen ![]() nurcem ![]() tuğba kiper ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:20 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Nisan-2008 / Ahşap Evler ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli Dev Sekoya ![]() Phin ![]() Sempe ![]() tutku2007 ![]() Vildan Sönmez ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:21 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Mayıs-2008 / Güller ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli Buket Aknar ![]() fellez ![]() heroman1881 ![]() nevbahar ![]() since1071 ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:21 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Haziran-2008 / Yaşama Tutunan Bitkiler ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli asc1485 ![]() caucasus ![]() hassoman ![]() msgurkan ![]() Tuğba kiper ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:22 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
Temmuz-2008 / Balkonunuzda/Bahçenizde Yetişen Sebzeler ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli anilozer112 ![]() limon ![]() tutku2007 ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:22 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
|
Ağustos-2008 / Susuzluk ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli anilozer112 ![]() caucasus ![]() Dev Sekoya ![]() fth05 ![]() pike37 ![]() Vildan Sönmez ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 15-09-2008 saat 16:22 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Güzel bir derleme yapmışsın sevgili timsah_göşyaşı, ellerine sağlık. Böyle bir arada görmek gerçekten hoş. 2008 yılı başarılı geçmiş benim için. ![]() Bundan sonra benim için duraksama olucak, çünkü benim okul açılacak. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
agaclar.net
|
İlk mesaja ekledim. http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=22 Fotoğrafların biraz daha büyük olması için timsan'ın yaptığı iyi ama galerideki fotoğraflara ulaşmak için, yarışma sonuçlarının açıklandığı aylara gidip, oradaki yazı ve resimleri kopyalayıp, ilgili mesajın altına yapıştırması gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
|
Benim de hoşuma gitti. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2008
|
resimler güzelmiş çekenlerin ellerine sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
|
Eylül-2008 / Gün batımında ağaçlar Yarışmamız tüm hızıyla sürüyor Şuan "Vildan Sönmez" 4 puanla önde devam etmektedir.. (Bilgi için en baştaki tabloya bakınız) ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli caucasus ![]() fellez ![]() mbilen ![]() pike37 ![]() Vildan Sönmez ![]() Düzenleyen timsah gözyaşı : 09-10-2008 saat 16:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaçsever
|
Ekim-2008 / Ağaç Kabuğunun Güzelliği ![]() Resimleri Daha Büyük Boyutta Görmek İçin Üzerine Tıklamanız Yeterli Ayşe Özdil ![]() mbilen ![]() pixelturk ![]() tuğba kiper ![]() Vildan Sönmez ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|