![]() |
samowan bunun için ne yapman gerektiğini biliyorsun değil mi? Hangi tür üyelik seçtiğini ve üye olduktan sonra gereken kod numarasını iletmen gerekiyor.
|
Alıntı:
Alıntı:
Seçiminizi yazmamışsınız... |
Fotoların sahiplerine tebrikler :rolleyes:
|
Ben bu aylık hediyemi istemesem umarım saygısızlık yapmış olmam.
Önümüzdeki yarışmalarda tekrar gorusmek üzere... samet... |
Tebrikler.....
|
Kazanan arkadaşlar tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
|
kazanan arkadaşları tebrik ederim...
|
Yarışmadaki fotoğrafları gerçek boyutlarında görmemiz mümkünmü? Çok ufak boyuttalar ve fotoğrafın gerçek gücünü göstermiyorlar(Yoksa ben mi yanlış bakıyorum)
Fotoğrafları çeken arkadaşları kutluyorum. |
Küçük boyutlu fotoğrafların üstüne tıklamayı denediniz değil mi?
|
Aralık yarışması için kimseye ödül veremiyoruz. Bir arkadaş, artık sponsor olmayan bir kitapevinden bir kitap seçmiş, diğeri ise sadece yayınevini seçmiş ama hangi kitabı istediğini yazmamış. Üçüncü arkadaş, ödül istemediğini dile getirmiş. Geriye kalan iki arkadaştan ise hiç ses çıkmamış.
Bilgilerinize... |
Alıntı:
Ben kendi adıma teşekkür ediyorum. |
sponsor olmayan yayınevinden seçen arkadaş ben isem, ben de sponsor olmadığı halde sponsorların arasında ne işi vardı o linkin diye sorsam acaba ne cevap verirdiniz?
|
Sayın yasinuss, siz "sadece yayınevini seçmiş" olmalısınız. Ben sanıyorum, eski listeden hatırladığım bir kitabı seçmişim.
Halen listede olmayan kitabı seçtiğim için, "Nasıl becermiş? :)))" diye kendi kendime gülüyorum. Aslında, "Nasıl becermişim?" demeliydim. Yazımı bu şekilde düzeltiyorum. |
Ben özel mail atmış ve belirtmiş idim.
Ama önemi yok canınız sağ olsun maksat birlik olmak ve aynı telden çalmak. Hepinize sevgiler gönderiyorum. |
kazanan arkadaşları teprik ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025