![]() |
Bakım setleri maalesef kapsam dışı...
(Ama ürünleri tavsiye ederim :)) |
Alıntı:
EGROS BİTKİSEL ÜRÜNLERDEN 1.Gardef Yoğun Bakım Defne ŞAMPUANI 2.Saç Bakım Yağı 3.Gardef el ve yüz kremi 4.Ruby Kuşburnu Çayı 5.Gardef yoğun saç bakım kremi |
Alıntı:
|
evet, gönderebilirsiniz....
|
Alıntı:
|
Yarışmda emeği geçen organizatörlere, sponsorlara, juriye, yarışmaya katılan tüm katılımcılara, kazanan arkadaşlara, fotoğrafları izleyen ve yorumlayan arkadaşlara (uzun bir cümle oldu ama :D ) kısacası herkese teşekkürler. Kazanan arkadaşları ayrıca tebrik ederim.
Bende şeker sepetinden mümkünse, Pencere Yayınları Anadolu Gerçeği - İsmet Zeki Eyuboğlu isimli kitabı talepte bulunacağım. |
Kazanan arkadaşları kutlarım.Başarılı ve yararlı bir yarışma olduğu kanaatindeyim.
Doğayı Koruyalım. |
Kazanan tüm arkadaşları kutluyor, diğer yarışmalarda fotoğraflarını bekliyorum. İlk 5 arasına bir papatya fotoğrafı girdiği için de jüriye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
|
Alıntı:
Gelen maillerden bu konuda bir yanlış anlama olduğu anlaşıldığı için ufak bir açıklama; Sponsor ödülleri, sadece yarışmada dereceye giren arkadaşlara gönderilmektedir. Bir de dip not; Yarışmaya derece alamayan bir çok arkadaş, foruma en az 5 mesaj yazmış olma kuralına dikkat etmedikleri için değerlendirilmeye alınmadı. Katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz. |
Alıntı:
merhaba, göndermiştim öyle sanıyordum ama gelmedi demek. yanlış yazmış olabilirim maili tekrar gönderiyorum şimdi... selamlar ve uyarı için teşekkürler:) |
Nisan ayı fotoğraf yarışması ödülleri gönderildi mi acaba? Adres bilgileri ulaşmadı mı yoksa diye merak ettim. Bir cevap yollarsanız sevinirim.
|
Benim ödülüm 3-4 gün önce geldi.Yanına bir de Hasad Bitkisel Üretim dergisini eklediler.Hasad Yayıncılık'a teşekkürler.
|
Takibinin yapılabilmesi için ödülleri eline ulaşan/ulaşmayan arkadaşlar belirtirse memnun oluruz.
- t.kıvanç, egros'a hatırlatma yapıldı. teşekkürler |
Arkadaşlar merhaba! Ben Hereke'de oturuyorum.Buraya İstanbul'dan taşındım.
Çok olmadı.Buradaki evimin balkonu çiçek yetiştirmeye çok uygun.Epeyce çiçek ektim saksılarıma.Ayrıca bahçeye de sebze ektik.Ama ben balkon için Arap Fulu ve Japon Gülü arıyorum.Sardunya ve Kasımpatı haricinde değişik ve kokulu sarkan çiçek çeşitlerinden nerede bulabilirim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Balkonumun çiçek bahçesine dönüşmesi için çalışıyorum da. |
Nisan Ayı Fotoğraf Yarışmasını kazanan arkadaşları tebrik ediyorum :) Aybala bu arada tavsiyen için teşekkür ederim. Erguvan fotoğrafımı yarışma sayfasına ekledim. Seni tekrar görmek çok güzel;)
|
Alıntı:
Bilginiz olsun.teşekkürler |
Alıntı:
|
egros'a hatırlatma yapmanızın üzerinden bir hafta geçti, fakat maalesef bir gelişme yok sayın aybala.
Bilginiz olsun.teşekkürler |
Sayın kıvanç, Egros'daki arkadaş işlerinin yoğunluğu nedeni ile ilgilenememiş. Yarın gönderecekmiş. Ürünler elinize ulaşıncaya dek bizi bilgilendirmeye devam edin lütfen. Bu aksaklık için Egros ve biz özür dileriz.
|
Alıntı:
|
since1071, sizin kitabınız bugün postalanacak. Aksaklık için özür dileriz.
|
Alıntı:
Uzun zamandır yazmak istedim ama çekindim. Bugün mesaj dizisini okuyunca bir şansımı deniyeyim dedim. Benim de kazanalardan bir olduğum şubat ayı yarşmasında bir ödül seçmiştim, ama elime ulaşmadı acaba unutuldu mu, kayboldu mu?:( Sakın yanlış anlamayın uzun süre sormadın, aklın nerdeydi de demeyin, yanlızca ayıp olmasın diye düşündüm....Ama arkadaşlar kibar yanıtlarınız görünce aklıma düştü benim hediye :rolleyes: |
Şubat ayında Kuş gözlemcisi kitabını istemişsiniz fakat sponsorlarımızın sağladığı kuş gözlemcisi kitaplarımız tükendi. Bu yüzden agaclar.net@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi yollarsanız, bu ay seçilmemiş olan FFC Gold üyelik ödülünü gönderilmesini isteyebiliriz.
|
Alıntı:
Adres ve telefon bilgilerimi göndermiştim ama içime kurt düştü, kargodan ulaşamadılar mı diye? Gerçi telefonum devamlı açık. Bir de kargo gelip de geri gitmsesin diye endişelendim. Eğer geçen cumartesi gönderilmiş ise bugün gelmesi lazımdı herhalde. Sizden ricam emailime ya da buraya hangi kargo ile çalışyorlar ise ismini göndermeniz.Böylece ben de arar sorarım. Sizi de tekar tekrar rahatsız ediyoruz böyle..:( |
Alıntı:
|
@tkıvanç, ürününüzün dün akşam paketlendiği bilgisi geldi. Biraz daha sabır :)
@ayşe melike; peki :) |
Sevgili Aybala Merhaba,
Bana geçen senenin (KASIM 2006) hediyesi hala gelmedi.... Birkaç kez dile getirdim ama ilgilenen olmadı. **** gözden kaçmıştır. Bende beklemeye devam edeyim mi. :) ŞÜKRAN - Payel yayınları ATALAY YÖRÜKOĞLU/Çocuk Ruh Sağlığı |
Şükran, bence çok bekleme, zaman aşımına uğramış artık :)
Ama önümüzdeki aylarda Payel Yayınları'ndan ödül seçilmezse, o ay senin bilgilerini göndeririz. |
Alıntı:
Size tekrardan teşekkür ederim.:p |
Alıntı:
Teşekkürler. |
Tekrar hatırlatma yaptım, since 1071...
|
Alıntı:
Saygı ve selamlarımla. |
Alıntı:
forum üzerinde genel mesajlarına göz attımda, bir çok fotoğraf yarışmasında başarılı olmuşsun. tebrik etmek istedim :) sevgiler selamlar |
Alıntı:
Çok sağolasın Murat. Selamlar |
Erguvanlar muhteşem :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025