agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2007 (https://www.agaclar.net/forum/2007/)
-   -   Kır çiçekleri [Nisan 2007] (f) (https://www.agaclar.net/forum/2007/3944.htm)

aviayca 21-04-2007 18:06

kınalı adayı da tavsiye ederim arkadaşlar....

aybala 21-04-2007 20:13

Alıntı:

yarışma bölümünü karıştırmışsınız...
bu ayın yarışma bölümünü tıklıyoruz.
erguvan yazıyor.
resim upload ediyoruz.
başka bölüme yükleniyor...
Aslında pek karışık bir durum yok. Sadece bu aya özgü özel bir durum var.
Şöyle ki; bu sene erguvanlar mayıstan önce çiçeklendiği için, mayıs ayında yapmayı düşündüğümüz erguvan konulu yarışmaya fotoğrafçıların bir ay önceden fotoğraf ekleyebilmesini sağlamak için galeride bir bölüm açtık.
Bu ayın konusu; kır çiçekleri
Gelecek ayın konusu; erguvan

Tek yapmanız gereken fotoğraf eklerken kategori seçiminde buna özen göstermeniz.

Alıntı:

forum üyeleri, bir forumda veya yarışmada en basit yoldan isteklerini gerçekleştirmek isterler.
forum yöneticileride bu konuda üyelerine yardımcı olmak zorundadırlar...
Yöneticiler olarak yeni gelen üyelere yardımcı oluyoruz, zaten ilk yarışmadan sonra genellikle galerinin mantığı kavranıyor. Tabi fotoğrafları yanlış yere ekleme konusunda bilinçli ya da bilinçsiz ısrar eden arkadaşlarımız da oluyor. Bunlarla başa çıkmak hiç kolay değil, bir çok sorun yaşıyoruz. Bunları uzun uzun yazmayacağım.

Sonuç olarak biz de yönetiler olarak galeri ve forum kurallarını anlamaya çalışılmasını bekliyoruz.

Yani beklentiler karşılıklı.

Durum böyleyken böyle...

Bu arada,
Galeri ve forumda yaşadığınız sorunları buraya yazabilirsiniz

ceran 22-04-2007 13:10

ben de aranıza katılan yeni üye olarak bir çiçek fotoğrafıyla başlıyorum...

mustafakazar 23-04-2007 09:45

Nisan ayı yarışması için bir fotoğraf ekledim,inşallah doğru yere eklemişimdir.

http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=605

Volkan 23-04-2007 17:05

Fotoğraflarımı ekleyemiyorum. Eklemek için ne yapmam gerek?

aybala 23-04-2007 18:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mustafakazar (Mesaj 97751)
Nisan ayı yarışması için bir fotoğraf ekledim,inşallah doğru yere eklemişimdir.

http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=605

Bu fotoğrafı eklediyseniz doğru yerde.

aybala 23-04-2007 19:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Volkan (Mesaj 97841)
Fotoğraflarımı ekleyemiyorum. Eklemek için ne yapmam gerek?

Buradaki bilgilerden faydalanarak galeriye fotoğraf eklebilirsiniz. Bunların hepsini yapıyor ve hala ekleyemiyorsanız, bir hata mesajı yazıyor olmalı...onu yazın ki yol gösterebilelim...

DarkYES 23-04-2007 21:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bage (Mesaj 97389)
yarışma bölümünü karıştırmışsınız...
....

Bu kesin bir yargıdır. Biz dahi bu işin yapımcıları bu kadar kesin yargılara varamadığımız durumlar oluyorken nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz şaşırdım okurken :)

Alıntı:

forum yöneticileri bu durumu epey karıştırmışlar.
tabiri caiz se çorba olmuş
....

Olabilir elbette. insanlarda görme veya anlama sorunu varsa, türlüyü çorba, ya da bamyayı ayva sanabilir.

Alıntı:

forum üyeleri, bir forumda veya yarışmada en basit yoldan isteklerini gerçekleştirmek isterler...
forum yöneticileride bu konuda üyelerine yardımcı olmak zorundadırlar...

Bunu herhalde üyelik sözleşmesinde okumadınız. Ben böyle bir kısım hatırlamıyorum ama gerçi ben üyle olalı çok oldu kesin konuşmayayım.
Son bir not burada kimse bir şeyleri yapmak zorunda değil. Bunu nereden çıkarttınız o da ayrı bir konu, kaldı ki kimin neyi ne kadar kolay gerçekleştirmek istediğinin takipçisi olacak kadar kimsenin vakti yok. Buradaki hemen herkes birşeyler kolaylaşsın diye uğraşıyor ama elbette derdini anlatana. :)

Alıntı:

bu eleştirilerimi iyi niyetli ve yapıcı olarak değerlendirmenizi rica ediyorum.
saygılar.

Bu yazdıklarımı alay olarak algılamayın. Saygılar.

ceran 23-04-2007 23:43

bu ayki yarışmada galeride çok güzel fotoğraflar var çok keyifli bir yarışma herkese başarılar, paylaşımlar gerçekten çok güzel....

t.kıvanç 24-04-2007 09:59

katılıyorum..

aviayca 26-04-2007 04:49

Sonuçlari Sabirsizlikla Bekliyoruz....

malina 26-04-2007 07:52

Avi, yarışmaya katılıp sonra sonuçları sabırsızlık bekleyeceğine, forumun fotoğraf bölümünde fotoğrafçılıkla ilgili birşeyler yazsana :)

Doğa fotoğrafçılığı konusunda teorik bilgiler fotoğraf çekmeye yeni başlayan arkadaşlara yararlı olacaktır.

Ne dersin? :)

aybala 26-04-2007 12:07

Son 3 saatimi yarışmaya eklenen fazla fotoğrafları doğru yere (galerideki kır çiçekleri kategorisine) aktarmak için harcadım. Bunu "Fotoğraf eklemiştim nerede?" diye merak eden olursa diye yazdım. :)

Kır çiçekleri konulu yarışmaya tek fotoğrafla katılabiliyorsunuz.

Bundan sonra yarışmaya eklenen fazla fotoğraflar silinecektir.

Yarışma kurallarına dikkat edersek iki tarafın emeğine de zamanına da yazık olmaz.

cedric 26-04-2007 21:29

:D ehee yöneticilik zahmetli iş valla ben hiç çekemezdim :D

Erguvan Muhibbi 27-04-2007 21:58

ffa1947 arkadaşım bu muhteşem erguvan nerede Allah aşkına söyleyiniz.

ffa1947 28-04-2007 17:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Erguvan Muhibbi (Mesaj 99246)
ffa1947 arkadaşım bu muhteşem erguvan nerede Allah aşkına söyleyiniz.

Merhaba,

Bu ağacı Amerika da çektim. Türkiyede henüz açmamıştı galiba. Burası sıcak olduğu için erken açtı.

Hoşçakalın

filizyavuz 28-04-2007 22:22

Ablam az önce adalara gidiyoruz gelir misin dedi. Ne işim var sıkılırım senin arkadaşlarınla diyordum ki adalarda erguvanların bol olduğunu öğrendim :) Eeee napıyoruz pazartesi ablamı ve arkadaşlarını bir ara ekip fotoğraf turuna çıkıyoruz :):)

AzE 29-04-2007 19:21

arkadaşlar ben fotoğraf gönderemiyorum
ne yapmam lazım

Kılınç 30-04-2007 21:31

Merhaba arkadaşlar ben de kendimce doğa fotoğrafları çekiyorum. Ancak yarışmalara nasıl katılacağımı bilmiyorum. çünkü yarışmalarla ilgili açıklamalar bence yetersiz. ödül ve sponsordan bahsediyor ilgili linki tıkladığımızda da belirsizlik devam ediyor. yardım ederseniz sevinirim.

Kılınç 30-04-2007 21:33

Arkadaşlar bu bölümde mesajımla birlikte fotoğraf ekleme şansım var mı? Yardım ederseniz sevinirim.

Kılınç 30-04-2007 21:39

Sayın yönetici Aybala; Yarışmaya katılmak için sanırım 4 tane mesaj yazma şartı vardı. Ben daha önce de yorumlar yazmıştım ancak mesajlar bölümünde onları göremedim. bende mesaj sayım 4 olsun diye yazıyorum. Ancak yukarıdaki fotoğraf ekleme konusunda ciddiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Ben yinede bir deneyeyim.)http://C:\Documents and Settings\Naz...dağ çiçeği.JPG

aybala 30-04-2007 21:53

Hoş geldiniz.
Aşağıdaki başlıklara tıkladığınızda yardım istediğiniz konu başlıklarına ulaşabilirsiniz.

Öncelikle agaclar.net yarışma kurallarınıokuyup,
galerideki fotoğraf yarışmaları bölümüne yarışmaya ekleyeceğiniz fotoğrafı yüklemeniz gerekiyor.

Galeri burası.
Galeriye fotoğraf yüklemek için de buraya bakabilirsiniz.

Yarışmaya eklediğiniz fotoğraf ilk beşe girerse de
agaclar.net yarışma sponsorları ve ödüllerinden ödülünüzü seçiyorsunuz.

aybala 30-04-2007 22:07

Alıntı:

Arkadaşlar bu bölümde mesajımla birlikte fotoğraf ekleme şansım var mı?
Size en baştan anlatayım :)
Site Anasayfa - Forum - Galeri olmak üzere 3 bölümden oluşuyor.

Galeriye fotoğraf yüklemek

Foruma da böyle ya da böyle 2 şekilde fotoğraf yükleyebiliyoruz.

Bundan sonrası sizin çabanıza kalmış...Kolay gelsin. :)

aybala 01-05-2007 08:36

Kır çiçekleri (Nisan) konulu fotoğraf yarışmamız bitmiştir. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Sonuçlar en kısa zamanda burada duyurulacaktır. :)

Mayıs ayı yarışması erguvan olarak belirlenmişti ve nisan başından beri katılımlarınıza açık biliyorsunuz... Bu ay da erguvan konulu fotoğraflarınızı yüklemeye devam edebilirsiniz.

AzE 01-05-2007 14:25

yarışmalara katılabilmek için 4 mesaj yazma şartı doğru mu
gönderebilmek için ben boşuna mı uğraşmışım :(

AzE 01-05-2007 14:32

şimdi kabul olur mu :)
eğer doğru ise

aybala 01-05-2007 14:44

agaclar.net yarışma kurallarını neden okumuyorsunuz?

mustafakazar 05-05-2007 13:30

Bu yarışmanın sonucu her zaman son gün 24:00 de filan mı yayınlanıyor.Gece vakti internete ulaşamayanları da düşünmek lazım...siz bu gece yayınlarsınız,ben ancak pazartesi görebililrim

anilozer112 05-05-2007 13:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mustafakazar (Mesaj 101630)
Bu yarışmanın sonucu her zaman son gün 24:00 de filan mı yayınlanıyor.Gece vakti internete ulaşamayanları da düşünmek lazım...siz bu gece yayınlarsınız,ben ancak pazartesi görebililrim

Sayın; mustafa kazar
Size katılıyorum, ama bu kadar aceleniz niye ? ;)

mustafakazar 05-05-2007 14:04

Ben kazanırsam istediğim kitabı alamıyacağım diye :o

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025