![]() |
kınalı adayı da tavsiye ederim arkadaşlar....
|
Alıntı:
Şöyle ki; bu sene erguvanlar mayıstan önce çiçeklendiği için, mayıs ayında yapmayı düşündüğümüz erguvan konulu yarışmaya fotoğrafçıların bir ay önceden fotoğraf ekleyebilmesini sağlamak için galeride bir bölüm açtık. Bu ayın konusu; kır çiçekleri Gelecek ayın konusu; erguvan Tek yapmanız gereken fotoğraf eklerken kategori seçiminde buna özen göstermeniz. Alıntı:
Sonuç olarak biz de yönetiler olarak galeri ve forum kurallarını anlamaya çalışılmasını bekliyoruz. Yani beklentiler karşılıklı. Durum böyleyken böyle... Bu arada, Galeri ve forumda yaşadığınız sorunları buraya yazabilirsiniz |
ben de aranıza katılan yeni üye olarak bir çiçek fotoğrafıyla başlıyorum...
|
Nisan ayı yarışması için bir fotoğraf ekledim,inşallah doğru yere eklemişimdir.
http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=605 |
Fotoğraflarımı ekleyemiyorum. Eklemek için ne yapmam gerek?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Son bir not burada kimse bir şeyleri yapmak zorunda değil. Bunu nereden çıkarttınız o da ayrı bir konu, kaldı ki kimin neyi ne kadar kolay gerçekleştirmek istediğinin takipçisi olacak kadar kimsenin vakti yok. Buradaki hemen herkes birşeyler kolaylaşsın diye uğraşıyor ama elbette derdini anlatana. :) Alıntı:
|
bu ayki yarışmada galeride çok güzel fotoğraflar var çok keyifli bir yarışma herkese başarılar, paylaşımlar gerçekten çok güzel....
|
katılıyorum..
|
Sonuçlari Sabirsizlikla Bekliyoruz....
|
Avi, yarışmaya katılıp sonra sonuçları sabırsızlık bekleyeceğine, forumun fotoğraf bölümünde fotoğrafçılıkla ilgili birşeyler yazsana :)
Doğa fotoğrafçılığı konusunda teorik bilgiler fotoğraf çekmeye yeni başlayan arkadaşlara yararlı olacaktır. Ne dersin? :) |
Son 3 saatimi yarışmaya eklenen fazla fotoğrafları doğru yere (galerideki kır çiçekleri kategorisine) aktarmak için harcadım. Bunu "Fotoğraf eklemiştim nerede?" diye merak eden olursa diye yazdım. :)
Kır çiçekleri konulu yarışmaya tek fotoğrafla katılabiliyorsunuz. Bundan sonra yarışmaya eklenen fazla fotoğraflar silinecektir. Yarışma kurallarına dikkat edersek iki tarafın emeğine de zamanına da yazık olmaz. |
:D ehee yöneticilik zahmetli iş valla ben hiç çekemezdim :D
|
ffa1947 arkadaşım bu muhteşem erguvan nerede Allah aşkına söyleyiniz.
|
Alıntı:
Bu ağacı Amerika da çektim. Türkiyede henüz açmamıştı galiba. Burası sıcak olduğu için erken açtı. Hoşçakalın |
Ablam az önce adalara gidiyoruz gelir misin dedi. Ne işim var sıkılırım senin arkadaşlarınla diyordum ki adalarda erguvanların bol olduğunu öğrendim :) Eeee napıyoruz pazartesi ablamı ve arkadaşlarını bir ara ekip fotoğraf turuna çıkıyoruz :):)
|
arkadaşlar ben fotoğraf gönderemiyorum
ne yapmam lazım |
Merhaba arkadaşlar ben de kendimce doğa fotoğrafları çekiyorum. Ancak yarışmalara nasıl katılacağımı bilmiyorum. çünkü yarışmalarla ilgili açıklamalar bence yetersiz. ödül ve sponsordan bahsediyor ilgili linki tıkladığımızda da belirsizlik devam ediyor. yardım ederseniz sevinirim.
|
Arkadaşlar bu bölümde mesajımla birlikte fotoğraf ekleme şansım var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
|
Sayın yönetici Aybala; Yarışmaya katılmak için sanırım 4 tane mesaj yazma şartı vardı. Ben daha önce de yorumlar yazmıştım ancak mesajlar bölümünde onları göremedim. bende mesaj sayım 4 olsun diye yazıyorum. Ancak yukarıdaki fotoğraf ekleme konusunda ciddiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Ben yinede bir deneyeyim.)http://C:\Documents and Settings\Naz...dağ çiçeği.JPG
|
Hoş geldiniz.
Aşağıdaki başlıklara tıkladığınızda yardım istediğiniz konu başlıklarına ulaşabilirsiniz. Öncelikle agaclar.net yarışma kurallarınıokuyup, galerideki fotoğraf yarışmaları bölümüne yarışmaya ekleyeceğiniz fotoğrafı yüklemeniz gerekiyor. Galeri burası. Galeriye fotoğraf yüklemek için de buraya bakabilirsiniz. Yarışmaya eklediğiniz fotoğraf ilk beşe girerse de agaclar.net yarışma sponsorları ve ödüllerinden ödülünüzü seçiyorsunuz. |
Alıntı:
Site Anasayfa - Forum - Galeri olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. Galeriye fotoğraf yüklemek Foruma da böyle ya da böyle 2 şekilde fotoğraf yükleyebiliyoruz. Bundan sonrası sizin çabanıza kalmış...Kolay gelsin. :) |
Kır çiçekleri (Nisan) konulu fotoğraf yarışmamız bitmiştir. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Sonuçlar en kısa zamanda burada duyurulacaktır. :)
Mayıs ayı yarışması erguvan olarak belirlenmişti ve nisan başından beri katılımlarınıza açık biliyorsunuz... Bu ay da erguvan konulu fotoğraflarınızı yüklemeye devam edebilirsiniz. |
yarışmalara katılabilmek için 4 mesaj yazma şartı doğru mu
gönderebilmek için ben boşuna mı uğraşmışım :( |
şimdi kabul olur mu :)
eğer doğru ise |
agaclar.net yarışma kurallarını neden okumuyorsunuz?
|
Bu yarışmanın sonucu her zaman son gün 24:00 de filan mı yayınlanıyor.Gece vakti internete ulaşamayanları da düşünmek lazım...siz bu gece yayınlarsınız,ben ancak pazartesi görebililrim
|
Alıntı:
Size katılıyorum, ama bu kadar aceleniz niye ? ;) |
Ben kazanırsam istediğim kitabı alamıyacağım diye :o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025