![]() |
Tamer, düzelttim :)
|
düzenleyenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederim.
göndermemiz gerekne bilgiler neler ne nereye göndermeliyiz (site gerçekten biraz karışık. daha önce okumuştum ama şimdi bulamadım :) sevgiyle... Homer kitabevi - Fotoğrafta Rengin Sırları / Jim Zuckerman |
Yukarıya tekrar yazdım:)
Gerekli bilgileri forumda yarışmalar bölümü içinde önemli olarak sabitlemiştim. Linkini vereyim |
Merhaba Kazanan arkadaşları kutlarım (içinde ben de varım:-))
Malina ve adminlere, emeği geçenlere de tekrar teşekkürler. Tüm dostlara sevgiler. |
Merhaba malina,
Ben "fotoğrafta kompozisyon" isimli kitabı alabilir miyim. Bilgilerimi yarın sabah göndereceğim. Sevgiler. |
Alamazsın, homer yayınevi kontenjanını capaci kaptı :)
|
Alıntı:
ben Bağlam Yayınları: "Çevre Tümdür Çok Boyutlu Bir Olguya Bütüncü Bakış / Deniz İncedayı" kitabını alabilir miyim o halde. Mail yolda, sevgiler. |
Merhabalar
Foto Fan Clup Gold üyelik istiyorum ****** alınmadı ise.. teşekkürler |
Arkadaşlar siteye bir aydır takılıyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile gözgezdirmek amaçlı baktım ama şok güzel işler başarmışsınız o yüzden bende sizlerin arasına katılmaya karar verdin. yani acemice takip olayı Onun için kusura bakmayın. amatörce takip ediyorum şimdilik. ileride aktif bir şekilde aranızda olmak bana mutluluk verecek.
|
Ay sonuna kadar en az iki kez daha yazarsın değil mi? :)
Kendimi cihangir sayesinde faşist bir site yöneticisi gibi hissetmeye başladım :) |
ne demek iki artık sazı ele aldımya kaç kez yazarım allah bilir. Birde bebeğimiz rahat dursa daha neler yapacağım ama şimdilik kendimize vakit yok. bundan sonra vakit buldukça buralardayım.
|
merhaba, yarışmada dereceye giren arkadaşları kutlarım... tebrikler... selamlar...
|
tüh tam fotoğrafla ilgili kitap buldum derken kazım hocam kapmış kitabı:)
|
bekliyom valla ben de hala kitabı:)
erguvan arıyom ama izmirde yok galba. nerdedir bu ağaçlar :) sevgiyle... |
Ay sonuna kadar tüm arkadaşlar seçme işini yapsın diye bekliyoruz.
arsakay + atmacamana capaci + demokritos + ismailISIK + ONUR KESKİN rahimyts + tamergunal tzeybek + yale + Yarışmaya katılan biri neden sonuçları takip etmez? Sadece 3 kişiye birden çok ödül vermek daha kolay olacak gibi görünüyor. |
ben verilen adrese bilgilerimi ve oğlak yayıncılıktan istediğim kitabı yazmıştım ama hala talep yapmamış görünüyorum
bi kez daha yazayım mı yoksa daha buraya işlenmedi mi aceba? |
Seçtiğiniz sponor ve kitap ancak burada yazarsanız geçerlilik kazanır. Diğer arkadaşlar bunun seçildiğini siz yazmazsanız nasıl öğrenecek ve başka bir tane seçecek ki? :)
Ayrıca kargo şirketleri telefon numarası da istiyor lütfen istenilen bilgileri tam olarak maille gönderin... Seçtiğinizi ben bu seferlik buraya yazayım :) Tek Başına Çocuk Yetiştirmenin Altın Kuralları Oğlak Yayıncılık |
adres bilgilerini sildim (malina)
Dünyanın Durumu 2005 / Worldwatch Enstitüsü Uzmanları |
Adres bilgilerini herkese açık alana yapmanız yanlış, onları bana göndereceksiniz, buraya sadece seçiminizi yazacaktınız... :)
|
Teşekkür ederim .Kimseye kötülük yapmadığım için açık adresimi verdim.Ağacı seven insanlar, insana da kıyamazlar .Bu siteye bakan insan ların %99 u ağaç sevgisi olan kişilerdir diye düşünüyorum.Belki ödev için bakanlarda vardır ******.
ama haklısınız tedbirsiz davrandim. |
ben de karga çektim ilk defa..
|
tesadüf geçen hafta snu hep ağaçta kuşlar çekiyordum ve bu ayki konu olmuş ne tesadüf! Çok sevindim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
başlayan, biten yarışmaları takip etmiyorsunuz anlaşılan :)
|
Fotoğrafımın seçildiğin yeni gördüm.
İstek yapmak için geç kaldım ama biliyorsunuz sağlık nedenleri! Ödül seçeyim mi? |
Son seçme tarihi 30 Nisan
|
Herkese teşekkürler.
KAD Kuş Gözlemcisinin Cep Kitabı'nı seçiyorum. Kikuru çok sevinecek. :)) |
arsakay +
capaci + demokritos + ismailISIK + rahimyts + tzeybek + yale + atmacamana ONUR KESKİN tamergunal |
telefonu yazmayı unuttuğumu sonradan farkettim, maili formatlara uygun tekrar yolluyorum, teşekkürler:)
|
Bağlam Yayınları rahimyts / Çevre Tümdür Çok Boyutlu Bir Olguya Bütüncü Bakış / Deniz İncedayı
Foto Fan Clup Silver üyelik Foto Fan Clup Gold üyelik ismailISIK Foto Fan Clup Platin üyelik tzeybek Homer Kitabevi capaci - Fotoğrafta Rengin Sırları / Jim Zuckerman 1 KAD Kuş Gözlemcisinin Cep Kitabı arsakay Oğlak Yayıncılık demokritos Tek Başına Çocuk Yetiştirmenin Altın Kuralları Tema Yale Dünyanın Durumu 2005 / Worldwatch Enstitüsü Uzmanları Sponsorlara gerekli bilgiler iletilmiştir... |
Süha Derbent FFC üyeliklerini açtığını bildirdi. Hayırlı olsun :)
|
kitabımı aldım bugün :))
teşekkür ederim. sevgiyle... |
Nezaket gösterip aldığını haber veren üyeleri çok seviyoruz :)
|
Ulaşmadı
Alıntı:
Henüz elime ulaşmadı ödülüm :-) |
Evet....
Şu an itibarıyla ödülüm elimde. Çok teşekkürler. |
Senden çok, ben sevindim :)
|
Ödülüm geldi. Teşekkürler. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025