agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2006 (https://www.agaclar.net/forum/2006/)
-   -   Yarışma kuralları konusunda anket (https://www.agaclar.net/forum/2006/548.htm)

backyard 16-11-2005 13:10

forumun saati düzelmiş sanırım

DarkYES 17-11-2005 04:05

:D

Fotokritik'e ben de üyeyim bu arad :)
gerçi fotoğraf eklediğim yok ama belki 170 gün kadar sonra fotoğraf eklemeye başlayabilirim ;)

Jüri seçim işi ne durumda bu arada?
Bir de keşke yarışmalara katılanlar da burayı görüp bir iki kelime yazsalardı :)

mdo 14-12-2005 07:47

Üyenin hangi fotografa oy verdiğinin belli olması ve diğer kayırma,karşılıklılık gibi hususların önüne geçilmesi bakımından forum üzerinden bir oylama sayfasının açılması uygun olacaktır sanırım.Herkese sevgi ve saygılarımla...

sezinci 14-12-2005 08:02

Yarışma sonucu oylama ile belirlenmiyor. Seçici kurul tarafından o ay ilk 5'e giren fotoğraflar seçiliyor.Yani bizim yarışmamızın bir galibi de yok aslında. İlk 5 var. Onun için kayırma ve karşılıklı puan verme gibi şeyler de olmaz.

Vildan Sönmez 14-12-2005 09:04

Bence gönderilen fotoğrafların ayın konusuna bire bir uygunluğu önemli.Jüri uyarıp olmazsa yarışma dışı sayfalara alabilmeli.

karakedi 18-01-2006 13:54

beemmm ve digital minicik kameram!!!!!

karakedi 18-01-2006 13:55

yakında bende beşlıcam...

malina 18-01-2006 13:56

Alıntı:

Bence gönderilen fotoğrafların ayın konusuna bire bir uygunluğu önemli.Jüri uyarıp olmazsa yarışma dışı sayfalara alabilmeli.
Zaten öyle yapıyoruz...

karakedi 18-01-2006 13:56

heyy aslında başlıcam yazacakken bakın ne yazmışım..falımda 5 resimden birini çekmiş olduğum çıktı....

ktlm 18-01-2006 23:46

Jüri olsun, konuları ortak belirleyelim jüri aklına yatanı seçsin,hem aynı jüri dereceye girecek fotolarıda seçsin, ve her ay site üyelerinden bazı kişiler jüriye seçilsin her ay değişik bir kullanıcı seçici gruba girsin. :)

Baki Berk Kayalar 03-02-2006 12:31

Bana kalırsa yarışmalara katılan fotoğraflar arasından dereceye girenlerin belirli bir juri tarafından seçilmesiyle birlikte yarışmacı fotoğraflara verilen oylarında o kazanan fotoğraflar üzerinde bir etkisi olmasını diliyorum. Çünkü bir başkasının yarışma için gönderdiği fotoğraflar çok hoşuma gidebiliyor. O beğendiğim fotoğraf veya fotoğraflara verdiğim puanların o fotoğraf veya fotoğrafların yarışmada dereceye girme şansına katkıda bulunmasını diliyorum.

arsakay 03-02-2006 14:40

Herkes haklı haklı da amatörlük ruhu ne olacak. Hem gerçekten birinci yok ilk 5 var. Ben diyorum ki bunları birincilik ödülü konup, ödül 1000$ olduğu zaman düşünelim. Şimdilik bu haliyle devam edelim.
Daha profesyonel çalışma için pek çok site var zaten

malina 03-02-2006 15:19

Aslında üye oylaması ile 2005 yılında ilk 5'e girenler arasında birinciyi seçebiliriz :)

asc1485 10-02-2006 15:23

Bakıyorumda bu yarışmayı çok önemsediğimiz ortada.Bu yarışma aslında sitedeki ağaç resimlerini çoğaltmak.Birinciyle sonuncu arasında çok önemli bir amaç farkı yok. Bu yarışmaya katılan her kes siteye resim aktarmış oluyor.Bizde kendimizi sınamış oluyoruz.Fotoğraf sanatını seven çevre dostu arkadaşlar kazanıyoruz .Bundan güzel ödül olur mu.Toprağın ve yaprağın dostlerına selam olsun.

Erguvan Muhibbi 12-02-2006 15:46

http://www.agaclar.net/gallery/agac.php?id=3224
linkinde nahoş metinler var. Moderatörlerin bilgisine.

h.o.alkan 17-02-2006 16:46

Siyah Beyaz Fotoğraflar Hakkinda

yarışmalarda manipüle edilmiş fotoğraflarda olduğu gibi siyah beyaz fotoğraflarda da bir sınırlama olmaması gerekmetedir.Elbette ağaçların yansıtılması açısından renkli fotoğraflar daha iyi sonuçlar verebilir ancak fotoğrafçılık babında siyah beyaz fotoğrafların yeri yadsınamaz

h.o.alkan 17-02-2006 16:56

Erguvan Muhibbi'ye Cevaben

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Erguvan Muhibbi
http://www.agaclar.net/gallery/agac.php?id=3224
linkinde nahoş metinler var. Moderatörlerin bilgisine.

SEVGİLİ ÜSTADIM ERGUVAN MUHİBBİ ELBETTE SİZE HÜRMETEN DİYECEK ÇOK BİR SÖZÜM YOK ANCAK KONUNUN Bİ'L-FİİL MUHATABI OLDUĞUM İÇİN SİZDEN İSTİRHAMIMDIR LÜTFEN ŞU TARTIŞMAYI BİTİRİN ARTIK YA BU KADAR SORUN OLUYOSA EGER YİNE SİZE SAYGIMDAN ÖTÜRÜ FOTOĞRAFIMI YARIŞMADAN ÇIKARABİLİRİM YANİ NE İSTEDİGİNİZİ NEYİ AMAÇLADIĞINIZI TAM ANLAMIŞ DEGİLİM HERALDE KENDİ KENDİNİZE UĞRAŞ ARIYOSUNUZ.
SİZLERİN BU İLGİNÇ YAKLAŞIMLARI SİTEYE OLAN MUHABBETİMDE KOPMALAR OLUŞTURUYO.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM NEYİ AMAÇLADIĞINIZI İZAH EDİNİZ ONA GÖRE HAREKET EDEYİM.
BİTMİŞ BİR TARTIŞMAYI YENİDEN ALEVLENDİRMEK HİÇTE HOŞ DEGİL.
İSTERSENİZ FOTOĞRAFIMI YARIŞMADAN ÇIKARAYIM

lineice 28-02-2006 04:39

yanlış yere ekliyorsam düzeltin lütfen.bir öneri sunuyorum.bir sonraki ayın yarışma konusunu o ayki yarışmada dereceye girenlerden alfabetik sıraya göre ilk sıraya gelen isim ya da nickname in belirlemesi uygun olur mu? hem o kişilerden birini onure etmiş oluruz..isim babası olmak ayrı bir hazdır yarışmada :)

malina 28-02-2006 05:26

Pek işe yarar bir öneri değil...

Çünkü yarışma konuları saptamak için geneli biliyor olmak gerekir. Buna önceki yarışma konuları da dahil...

Yarışma sonuçlarını takip etmeyen, yazdığımız mailden sonra sadece ödülünü seçen (5 mesaj şartı bu yüzden sonradan eklendi - her ne kadar siz sürekli değişen kurallar deseniz de, bazı şeyler ancak yaşarken görünüyor ve duruma uygun kurallar oluşturuluyor) hatta bazen ödülünü seçme gereği bile duymayan arkadaşlar mı konu belirleyecek?

Ama takip edip buraya öneri yazmalarını sağlarsanız neden olmasın :)

fikret özturna 13-12-2006 13:52

Yarişma Sonuçlarini Bulmak çok Zor.daha Anlaşilir Hale Getirmek Gerekli

titan 19-12-2006 19:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yılmaz (Mesaj 10417)
Aramızda İsmail'den başka profesyonel yok sanırım. Bence bir ayrım yapmaya gerek yok. Ama yine de İsmail katılmasın:)

Biraz eskiye dönmek gibi oldu ama bu ismail dediğiniz şahsın ne özelliği var ki profesyonel fotoğrafçı grubuna giriyor?:confused: :confused: :confused:

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025