![]() |
Oy veren herkese teşekkürler, kazananları tebrik ederim :)
Seçtiğim ödül foto fan clup platin üyeliği... |
Ağaç ve ağaçtan yapılan birşey yarışmasında kazanan ilk 5 i ve tüm yarışmacıları kutlarım.
|
Merhaba,
Katılan bütün arkadaşlara tebrikler. Ben ödül olarak aşağıdaki kitabı almak isterim. Malina ve modaratörlere sonsuz teşekkürler, sevgiler. Kuş Gözlemcisinin Cep Kitabı Peter Hayman, Rob Hume Kuş Araştırmaları Derneği Yayınları |
Merhaba
Tüm katılan ve bana oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,Güzel fotoğraflar gördük özellikle ergu, ve rahimyts bu fotoğrafları dünyanın başka yerinde bulmak çok zor soztekin'i de tebrik ederim Fotoğrafta Kompozisyon / Tom Grill - Mark Scanlon olursa sevinirim |
bana oy veren arkadaşlara ve fotoğraflarıyla katılan bütün diğer arkadaşlara da bu güzel paylaşımları için teşekkür ediyorum.
foto fun clup gold üyelik seçiyorum. |
Katılan tum arkadaslari kutluyorum. Ben de ''Fotoğrafta Rengin Sırları / Jim Zuckerman '' isimli kitabi rica ediyorum. Tesekkurler.
|
ergu; Homer yayınlarından seçim yapılmış, (yale seçmiş...) başka bir sponsordan seçmeniz gerekiyor.
|
İlk 5'e giren arkadaşlar: Seçtiğiniz hediyeye ek olarak her bir kişiye 3 paket http://www.agaclar.net/banner/sihirlitablet.gif gönderilecek...
Haziran ayı yarışmasına katılan tüm arkadaşlar, talep ettiğini yazan ilk 5 kişiye 1 paket (3 adet şişen tablet) gönderiyoruz. (Yalnız ne yazık ki sizlere ödemeli olarak gönderebiliyoruz. İsterken bunu göz önüne almanız gerek...) |
herkese merhaba...
bir ağaç sevdalısı olarak bu siteyi farketmemiş olmam :) |
Dikkatimden kacmis, ozur dilerim. O halde, - foto fun club silver üyelik - lutfen.
|
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara gönülden teşekkürler .
İlk 5'e değer bulunanları da ayrıca kutluyorum . Başarılarının devamı dileğiyle ,selamlar :) |
sihirli tabletler çok ilgi çekici gözüküyor.bu hediye için de ayrıca foruma teşekkür ediyorum şimdiden.bir an önce denemek ve sonuçlarını fotoğraflarıyla detayli olarak yazmak istiyorum diğer arkadaşlar gibi:)
|
FFC üyeliği için tekrar hatırlatayım:
Üyelik için tıklayın Formu eksiksiz doldurduktan sonra, havale ile ödeme seçeneğini seçerek, işleminizi tamamlayın. Verilen aktivasyon kodunu agaclar@gmail.com adresine gönderin. Üyeliğiniz en geç 48 saat içinde açılacaktır. |
katılan ve dereceye giren tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ederim... herkesin ellerine sağlık...
|
bana oy veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Katılmak güzeldi. :)
Tabi ilk 5 e girsek de fena olmazdı ama neyse... Herkese sevgilerimle, Fatma Akcengiz |
Merhaba Malina,
Önceki yarışmada kullanılan adresimin ve bilgilerimin kullanılması mümkün mü yoksa tekrar mail atmak gerekiyor mu adres için? |
selam
Bu ayki fotoğraf yarışmasına ben de katılmak isterim.Deniz ve ağacın iç içe geçtiği cok sevdiğim bir fotograf ile katılmayı dusunuyorum. |
Yarışmaya katılmak isteyenler buyursun :)
Fotoğraf yarışmaları (Temmuz 2006) |
Tekrar merhaba
Yarışmaya katıldım :) İnşallah eksiksiz , hatasız işlem yapmışımdır. |
Sevgili Timur,
yarışma fotoğrafın çok güzel ve doğru yerde ama yarışma ile ilgili yazılarını yazdığın yer geçen ayki yarışmaya ait. Bu nedenle lütfen aşağıdaki linke tıkla ve oraya yaz :) Fotoğraf Yarışmaları (Temmuz 2006) |
Tamamdır.
Tesekkurler :) |
:p Kitabım Ve sihirli tabletim Gelmiş. Teşekkür ederim.
Tableti hemen uygulamaya başladım:p |
sonuçlarını fotoğraflar eşliğinde paylaşırsın değil mi? :)
|
Sihirli tabletlerim geldi, çok teşekkür ederim, ama kitabım elime geçmedi.
Sihirli tabletler çok hoşuma gitti. O para kalınlığındaki tabletin suyla 6-7 cm. kalınlığa ulaşması harika. Bakalım çam ağaçlarım ne zaman dünyaya gelecek :-)) Teşekkürler. |
Alıntı:
zaman zaman fotoğraflarla hatırlatacağımdan emin olabilirsiniz. |
Alıntı:
|
denemekte zarar yok
1 Eklenti(ler)
:D :D :D nasıl
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025