![]() |
kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum
çok güzel, bir yarışma oldu gözümüz gönlümüz açıldı herkesin eline sağlık :) |
Fotografimi izleyen, yorum yazan ve derecelendirmeye alinmasini saglayan herkese icten tesekkurlerimi sunuyorum. Cok sempatik bir yarisma oldu ve harika fotograflar gonderildi. Bu fotograflarin, nefis guzellikte ve muthis fotojenik olan Erguvan agaclarinin daha cok sevilmesine ve taninmasina cok ciddi katki yapacagindan hic kusku yok. Yarismaya emegi gecenlere sonsuz tesekkurler.
Tesaduf eseri sonuclari en erken ben ogrenmisim gibi? Gorgusuzluk yapmaktan da cekinerek eger uygunsa ''Fotoğrafta Kompozisyon / Tom Grill - Mark Scanlon'' isimli kitabi edinmek istiyorum. Calismalarinizda basari dileklerimle. |
Katılan ve kazanan herkesi tebrik ediyorum.
Ben ödül olarak "Kuş Gözlemcisinin Cep Kitabı" adlı kitabı seçiyorum. Kuş Gözlemcisinin Cep Kitabı Peter Hayman, Rob Hume Kuş Araştırmaları Derneği Yayınları Ancak izninizle bu kitabı Tuana'nın bir öğrencisine vermek istiyorum. Umarım bir çocuk için uygun hediyeyi seçmişimdir. |
Merhabalar
Fotoğrafımın beğenilmesinden dolayı çok mutlu oldum. Amatör bir fotoğrafçı için bundan daha motive edici birşey olamaz herhalde. Yanlış anlamadıysam bir ödül seçmemiz gerekiyor. Gerçi ilk 5 te olmadığım için hâlâ seçmem gerekip gerekmediği konusunda emin olamadım ama gerekiyorsa eğer FFC Silver üyeliği seçiyorum. Sevgiler, saygılar... |
Bu listedeki tüm arkadaşlara ödül verebiliyoruz :)
FFC üyeliklerinin birbirinden farklı özellikleri var, neden en sınırlı üyeliği seçtiniz? :) Nezaketinizden mi? Hani sofraya oturunca en iyi parçayı almamış olma nezaketi... :) Buranın kuralı, ilk gelen istediğini seçer, yani (site adıyla uyumlu olsun diye) orman kanunu geçerli :) 1 yarışmacıya Silver üyelik 1 yarışmacıya Gold üyelik 1 yarışmacıya Platin üyelik |
:)) olsun, silver üyelik kâfi. Zaten üç beş tane iyi olduğunu düşündüğüm fotoğrafım var. Kapsamlı üyelikler benle heba olmasın :)
|
Alıntı:
|
FFC de silver üyeliğim var idi. Ben Platin üyeliği seçiyorum.
Alıntı:
Öncelikle yarışmayı düzenleyen ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birbirinden güzel fotoğraflarla katılan değerli yarışmacıları da buradan tek tek kutlarım. Fotoğrafımı izleyen ve yorumalrıyla katkıda bulunan herkese de teşekkürlerimi iletiyorum. FFC de silver üyeliğim var idi. Ben Platin üyeliği seçiyorum. Sağlıcakal, şen ve esen kalın. |
Alıntı:
|
Herkese çok teşekkür ederim, ben de mümkünse eğer FFC dan gold üyelik istiyorum :) Sevgiler saygılar, emeği geçen herkese tekrar çok teşekkürler :))))
|
mikadoo,
FFC üyeliği için başvuru bilgilerini doldurmanız (havale ile ödemeyi seçmeniz) ve size bildirilen referans kodunu maille bana bildirmeniz gerekiyor. |
Alıntı:
|
Tebrikler
Erguvan yarışmasına katılan ve kazanan tüm arkadaşları kutlarım.
Ellerine sağlık,hepsi de harika fotoğraflar. Başarılarının devamını diliyorum.:) |
Yarışmada 5. olmuşum. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Bir yıldır Erguvan fotoğrafları çekebilmek için sabırsızlanıyordum. Önce Erguvanın nasıl bir ağaç olduğunu öğrendim, öğrendiğimde çiçekleri çoktan solmuştu. Heyecan içinde Nisan ayını bekledim. Çok şanslıyım ki evimin çok yakınlarında Erguvan ağaçları vardı. Henüz tomurcuk halindeyken başladım fotoğraf çekmeye. 100 den fazla fotoğraf çekmişim. İçlerinden en güzellerini seçmek de hiç kolay olmadı.
Tam da yarışmanın olduğu zamanlarda net bağlantımda sorunlar oldu ve az kalsın yarışmayı kaçırıyordum. Süre uzatılmamış olsaydı yarışmaya katılamayacaktım. Galerideki diğer fotoğraflara baktığımda, erguvan fotoğraflarının hepsi birbirinden güzeldi. Yarışmaya katılan herkesi kutluyorum. |
Seçtiğim ödülü yazmayı unutmuşum:
Oğlak Yayıncılık Ayabakanlar - Tuna Kiremitçi |
Merhaba, bu güzel yarışmayı organize eden ve destekleyen herkese, öncelikle teşekkür ediyorum. Değerli bir arşiv oluşmasına katkıda bulunan tüm yarışmacıları da, ayrıca tebrik ederim. Katılan fotoğrafların hepsi de birbirinden harika çalışmalar. Bu kadar güzel fotoğraf arasında seçim yapmanın zor olduğunu tahmin ediyorum. Katkıda bulunan ve beni ikinciliğe layık gören herkese sonsuz teşekkürler.
Daha güzel fotoğraflarda tekrar buluşmak dileğiyle. Mümkünse (Fotoğrafta Rengin Sırları / Jim Zuckerman) isimli kitabı seçiyorum. Selam ve sevgilerimle.. |
Bütün Erguvan katılımcılarını ve tabii ki site yönetimini ve Beykoz Belediyesini kutlarım. Dereceye giren yarışmacıları da iki kez kutlarım. Keyifli bir yarışmaydı.
Sevgiler. |
erguvan yarışması
merhaba
yarışmada kazananları kutluyorum... bu organizasyonda emeği geçen ve katkıda bulunanların ellerine sağlık.... |
Fotoğrafların biribirinden güzel.
Hepinizi tebrik ederim. Ellerinize sağlık. :) |
yarışma sonucu ve hediye seçimi
iyi günler yarışmada 4. olmuşum galiba,eğer yanlış anlamadıysam:) çok sevindirici bir haber oldu benim için.fotoğrafın orjinal boyutunu yolladığımı hatırlıyorum eğer tekrar yollamam gerekiyorsa forum yoluyla ya da mail yoluyla ulaşabilirseniz çok mutlu olurum.
hediye olarakta eğer yanlış anladaysım stüdyo çatı seçilmemişti. sütdyo çatı'dan pink floyd. |
Erguvan fotoğrafları çekerek katkıda bulunan,
Bu organizasyona ev sahipliği yapan FtokoKritik Foto Fan Club ve agaclar.net yönetimlerine ve Erguvan Albümü'nü basacak olan Beykoz Belediyesine ve de MALİNA ya teşekkürler. H.Hüseyin Emiroğlu Erguvanistanbul Derneği |
merhabalar yarısmada 7.olmusum sectıgım odul.
Fotoğrafta Rengin Sırları / Jim Zuckerman ilgilenenler için tesekkur ederım... |
Bağlam Yayınları
Foto Fan Clup (3) + Homer Kitabevi (2) + KAD + Oğlak Yayıncılık + Stüdyo Çatı + Tema Kalan sponsorlardan birinden seçmeniz gerekiyor... Ayrıntılar için ... --------------------------------------------------------------- ergu / İbrahim Yazıcıoğlu - Homer Kitabevi /Fotoğrafta Kompozisyon / Tom Grill - Mark Scanlon Teknoral / Metin Kımıldar - Dünyanın Durumu 2005 / Worldwatch Enstitüsü Uzmanları hasan42 / Hasan Ayrancı - KAD / Kuş Gözlemcisinin Cep Kitabı quaresma / koray demiriğe - stüdyo çatı pink floyd Sevelim / Semiha BOZ - Oğlak Yayıncılık / Ayabakanlar - Tuna Kiremitçi GAMZECE / Gamze Sümer - FFC Gold üyelik aviayca / Avi Behar - Sanatın Durumları / Ali Akay mikadoo / Hakan Aydın - FFC Silver üyelik fm19 / Fehmi Murat Kaya - FFC Platin üyelik Tema / Ahmet Özbaş - Homer Kitabevi /Fotoğrafta Kompozisyon / Tom Grill - Mark Scanlon |
GAMZECE / Gamze Sümer
mikadoo / Hakan Aydın fm19 / Fehmi Murat Kaya FFC üyelikleriniz açılmıştır... |
pekı bende yarısma ödulu olarak bu kıtabı ıstıyorum,tesekkur ederım..
Sanatın Durumları / Ali Akay |
Bugün postadan hediye paketim geldi. Zarfı açınca çok şaşırdım, çünkü hasan42'nin istediği hediye bana gelmişti. Kuş gözlemcisinin el kitabının gönderileceği adresi e-postama bildirirseniz gönderebilirim.
Sanırım bir yanlışlık oldu. |
Sevelim, sana yanlışlıkla gönderilmedi. 2 kitap gelmiş olması gerek... Oğlak yayınlarından seçtiğin kitabın baskısı tükendiği için, yine Oğlak'tan başka bir seçildi. Bunu telafi etmek için, hoşuna gideceğini düşünerek, Kuş kitabını da ben ekledim. :)
Not: Seçtiğin kitabı Oğlak Yayınevi listesinden çıkardım |
Teşekkürler Malina. Evet iki kitap birden geldi. Diğer kitabı kimse istemediği için sesimi çıkarmamıştım. Kuşları ayrıntılarıyla, hemde resimli olarak gösteren kitabı çok sevdim. Doğru düşünmüşsün.
Yıllardır Uludağ'ın eteklerinde oturduğum için sabahları kuş cıvıltılarıyla uyanırım. Bazen ağaçlarda görürüm, ama hiçbirini ayırt etme yeteneğine sahip değilimdir. Bundan sonra balkonun önündeki ağaçlara konan kuşları tanııyabileceğim. Teşekkürler. |
Belki biz de senden kuş fotoğrafları görmeye başlarız :)
Yeni bir objektif alman gerekebilir. agaclar.net bana pahalıya gelmeye başladı deme sonra :) |
Birkaç kuş fotoğrafı çektim ama istediğim netlikte olmadı. Pencerenin arkasından o kadar oluyor. Bir kımıltı hissetseler korkup kaçıyorlar.
Benim makinaya objektif eklenebilir mi bilemiyorum. |
Cevap veriyorum.
Hayır.:) |
Maalesef, hediye kitap henüz elime ulasmadi. Ilginizi diliyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025