![]() |
Fotoğrafta Kompozisyon
Tom Grill - Mark Scanlon bu kitabı tercih ederim. |
kitap seçimi
Sanatın Durumları / Ali Akay (ilk tercihim) veya Sanatın Sosyolojik Gözü / Ali Akay(olası ihtimal için) Kaldı geriye 9 mesaj:)) saygılar... |
Misafirlikte tek tek sorulur ve hepsine tek tek cevap verilir ya, biz de öyle yapalım. 8 Arkadaş daha sorabilir. Ben başlıyorum:
Eeee, nasılsınız Güzin Hanım? :) |
Güzin hanım, daha daha nasılsınız ? Sıhhattesiniz inşallah !! :D
|
Güzin Hanım,
Nasılsınız. Ne alırsınız? |
aavize'ye gönderdiğim mailler ulaşmadı uyarısıyla geri dönüyor. Siteye ilk girişi 23-10-2005, son girişi 24-10-2005 Mesaj sayısı 0
Bu durumda başka bir fotoğraf seçmekten başka çare kalmıyor. http://www.agaclar.net/gallery/img/w...1130323655.jpg Akşamın Işıklarında since_1071 Lütfen gerekli bilgileri gönderin, kutlarım:) |
Güzin Hanım,
Ha gayret 1'i gitmiş 9'u kalmış. Bir ara çınaraltına uğrayın çay/kahvemizi de içersiniz. |
Herkesi gönülden selamlarım....:)
Çokiyiyim, sağolun Vildan hanım. Sizler nasılsınız? |
Selamlar, Sevelim, Yılmaz ve Cihangir dostlar...
Sizler nasılsınız? Ben yinede usulünce gideyim, tek tek yer doldurmak amaçlı olmadan:)...Bu arada gülen yapraklara bayıldım. Çok şirinler.. Çınaraltı neresi bilmiyorum ama, böyle bir davete hayır demem:) Geliyorum.. |
bakıyorumda herkes kaynaşıyor istanbulda olmak vardı bende gelmek isterdim.
|
İlle de İstanbul'da olmak gerekmiyor. Yukarıda sayılan isimlerin hepsi başka başka yerlerden.
|
Sadece izleyin, arada bir birşeyler yazın bir bakmışsınız buranın tiryakisi olmuşsunuz. İlk başlarda biraz acemilik çekebilirsiniz bu da doğaldır. Daha sonraları msn den devam eder tanışıklıklar. Bir bakmışsınız can ciğer kuzu sarması olup çıkmışsınız. :)
|
greenthumbstory / Homer-Fotoğrafta Kompozisyon
güzin tezel / Sanatın Durumları - Ali Akay Maille haber verme bile işe yaramadı. Diğerlerinden ses yok :) Bir öneriniz var mı? Sadece yarışmaya katılıp, sonucu bile merak etmiyorlarsa, sponsor bulmaya boşuna uğraşmıyayım... Bu arada foto fan clup de sponsorlar arasına katıldı. Ödülünü değiştirmek isteyen varsa, kabul ederiz :) |
ben fotofanclub sitesine üye olmak istiyorum kitap seçiminden vazgeçiyorum.
bana nasıl üye olacağımı söylermisiniz. |
bu arada fotofanclub'a teşekkür ederiz
|
ödül alanlardan neden ses çıkmıyor acaba? 2 kişi hariç..
|
1. burayı takip etmiyorlar
2. buraya verdikleri mail adreslerini de takip etmiyorlar. |
çok şaşırdım doğrusu. mademki ilgisiz kalacaklardı hiç başlamasalardı.
|
greenthumbstory,
Silver üyelik için formu eksiksiz doldurup, havale ile ödeme seçeneğini işaretle, verilen aktivasyon kodunu bana gönder. En kısa sürede fotofanclup silver üyeliğin açılacak. |
gerekli bilgileri gönderdim teşekkürler.
|
21 Kasımda foruma yazdım, 22 kasımda size mail gönderip ayrıca haber verdim. 26 kasımda bana haber verdiniz ve aynı gün ilettim.
|
hala üyeliğim aktif değil acaba bir problem mi var?
bana herhangibir ileti gelmedi. |
Sonunda Süha'ya telefon ettim. Mailler çok olunca bazan o kargaşa arasında silinebiliyor. Sana özürlerini iletti.
Aslında bu karışıklık hoş oldu :) Neden mi? Silver üyelik anlaşmamız olmasına rağmen, seni Gold üye olarak açtı. Bundan sonra, 48 saatten daha geç açarsa yine silver üyelik yerine gold üyelik vereceğini söyledi :) Kontrol edip durumu haber verir misin? Hayırlı olsun :) |
...
teşekkür ederim.
|
Yüzsüzlük olmazsa bu kitabı isteyebilirim
"Türk Çiçek ve Ziraat Kültürü üzerine / Nazım H. Polat" ;) |
Teşekkürler ederekten zevkle bu armağanı kabul ederim efendim.
|
çok güzel
|
Alıntı:
|
Gerçekten site faliyetlerini durdurmuş gibi. 2005 yılında en son yorumlar yapılmış
|
2006 yılı geldiği için 2005 yılı konularında mesajlaşmanın durması beklenen bir durum.
:) |
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ellerine sağlık hepsi harika.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025