View Single Post
Eski 03-10-2007, 23:20   #200
tugo
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 21-07-2007
Şehir: Tuzla/İstanbul
Mesajlar: 389
Detaylı cevabınız için teşekkürler Lotus 1071.
Ben gerçekten bu siteyi çok seviyorum.Yeni şeyler öğrenmenim yanısıra, benzer veya karşıt bilgiler arasında da beyin jimnastiği yapma fırsatı veriyor ve her gün ben bu sitede 3-4 mutlu saat geçiriyorum.

Evet, bazen polemikler ve sertleşmeler oluyor ama bunları fazla uzatmamakta yarar görüyorum. Bence “ mutlak doğru “ diye bir şey yok. Zaman, ortam, boyut vs gibi bir yığın nedenden dolayı, her an her şey doğru veya yanlış olabilir. Konuyu dağıttım.

Bu gülle ilgili siz arkadaşınızı beklerken ben de yeni çiçek vermesini bekliyeceğim.
Korkum, çiçeği kalmamış dalları, eski fotoğraflardan değerlendirirken aceba hata yapmış olabilirmiyim, diye. Ama tabii aynı kök olduğu konusunda bir tereddüt yok.

Gelişmeleri yazacağım tabii.

Gül budamaya gelince; yerli ve yabancı kaynakları sürekli okuyorum ama gülün başına gelince, beynim eski imtihan kapılarında olduğu gibi bom boş oluyor.

Bir kere, ben ne “ bud “ ne de “ göz “ göremiyorum ki, hemen biraz üstünden keseyim.

Ayrıca, eski çiçeğin kesilmesi gereken noktayı bazı kaynaklar “ çiçeğin altındaki ilk beşli yaprağın hemen üstünden “ derken, diğer kaynaklar “ ilk beşli yaprağın hemen altından” diyorlar. Demek ki bu konuda da mutlak doğru yok ve kendi “ doğrumsu “ mu yaratmak durumundayım )

Yolunuz İstanbul/Tuzla’ ya düşerse, buyurun kendi çeliklerinizi kendi ellerinizle kesin.

Mutlu günler dileğiyle - Saygılar

tugo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön