View Single Post
Eski 19-03-2013, 16:19   #3
olcim
Ağaç Dostu
 
olcim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2011
Şehir: Erzurum
Mesajlar: 938
Ben yemeyi tercih edenlerdenim
Etin içine konacak yağın diri olması eftaldir ( yağın sert olan kısmı yani ) , karabiberini kendiniz çekmeniz de fayda var , birazını da tane olarak kullanınız , etin suyunu vermesi için bir gece dolapta bekletiniz (der bizim kasap ) , kullanacağınız bağırsakların çok eski olmamasına dikkat etmelisiniz , unutmadan söyleyeyim ; bir arkadaşımın babası yaptığı sucukları tuzlu suya batırıp sonra kurutuyordu , ben denedim daha çok dayanıyor .
Kolay gelsin , afiyet olsun

olcim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön