![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bonsaisan / Sakız Ağacı
![]() ![]() ![]() Yukarıda gördüğünüz sakız ağacını çalışmaya 2007 yılının sonunda fidanlıktan alıp 2008 şubat ayında çalışmaya başladım. Fakat balayına gitiğim dönemde bocalayan ağaç ölmek üzereyken tekrardan uğraş vererek ağacı eski sağlığına kavuşturdum. Bu talihsiz olayı atlatan ağacı size sunmak istiyorum. ![]() Botanik adı :Sakız (Pistacia lentiscus) Saksı:Bonsaisan Boy:30cm Yaş:6 Saygılar Düzenleyen Mine Pakkaner : 04-12-2008 saat 01:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
SAkız ağaçımın gellişmini hem siz bonsai dsotları ile paylaşıyorum. İlk aldığım zaan görseli 30-05-2008 yılına ait ve mesajın başında yer almakta İlk kare bu tarihli kare yani 2008 yılı fişdanlıkdan aldınğını hali.... sakız002.jpg Şimdi 2010 nisan ayındayız. Bir çok stil denemesinde düşüncelerim oldu ama doğanın kendi şekillendirmesinide engellememek adına Stili ilk başda fukinakashi Rüzgara doğru yatmış şekilden moyogi yani kıvrımlı dik tarz !a döndü. sakız001.jpg BU gelişmeyi paylaşmak istedim. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sağol tourkana Sorun şu anda saksısı bu sene elemeyeçeğim ama seneye yeni bir saksı tasarımı yaparak o saksıya almayı düşünüyorum. Şİmdilik gelişimi devam ediyor. Zaman içinde şekli daha stabil ama daha etkili oluçaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|