![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
Yasemin / Ardıç
Bu haftasonu için Tekin Bey'le fidanlık gezip, fidan seçimek ve seçtiğimiz fidanlar üzerinde çalışma yapmak üzere sözleşmiştik... Ancak kem gözlerin nazarına geldiğimiz için planlanan hedefe ulaşamadık... Tekin Bey işi çıktığı için bahçede bulunamayacağını söyleyince bende geçen seneden elimde bulunan fidalarım ve geçtiğimiz hafta Çobançeşme fidanlığından aldığım ağaçlarımdan birtanesi olan ardıç üzerinden kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım. Saksı olarakta çiçek arajmanında kullanılan sanırım alıçıdan yapılmış olan bir saksı kullandım. Eksiklerim ve hatalarım konusunda öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Düzenleyen yasemin : 22-03-2010 saat 09:59 Neden: eksik bilgi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-02-2010
|
gelecek vaadeden bi çalışma olmuş ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim hepinize.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Guzel bir calisma. Aklinizda olsun budaycaginiz dallari govde uzerinde once 4-5 cm birakarak budayiniz olur ki budamadan arta kalan dalciklari soyup kurumus dal gorunumu vermek istersiniz(ozellikle de igne yapraklilarda) 3. fotografta budanan dallar dedigim gibi budanmis olsa iki agacta da guzel bir kuru dal gorunumu yakalanabilirdi. Ama boyle de guzel olmus. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Ali Hocam ağacın budanmadan önceki hali şelale tarzındaki gibi aşağı iniyordu, kuru dal efekti hiç aklıma gelmemişti açıkçası ![]() Bu yola yeni çıkmış olan biz acemilere yolu aydınlttığınız için tekrar teşekkür ederim size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|