agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 13 Gönderen neşecan
  • 1 Gönderen david72

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-04-2015, 21:04   #1
Ağaç Dostu
 
neşecan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2014
Şehir: TEKİRDAĞ
Mesajlar: 223
Labada Sarması

Bizim burda bu zamanlar yapılan yöresel bir yemek.Pirinç,bulgur,kuru soğan,taze soğan,taze nane,baharat ve ekşimik koyulan harçla haşlanmış labada yaprakları sarılır ve az su ile fırında pişirilir.Soğuyunca sarımsaklı yoğurt ile servis yapılır.

Eklenen Resimler
  
pria, trilye, dryad ve 10 kişi beğendi.
neşecan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-04-2015, 21:43   #2
Ağaç Dostu
 
david72's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2015
Şehir: Ankara
Mesajlar: 392
Oh afiyet olsun, tadini merak ettim dogrusu.

neşecan beğendi.
david72 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024