![]() |
|
![]() |
#511 | |
Moderatör
|
Merhaba Sn. sukulentsever. Geniş saksıya dikmemin sebebi artık kabına sığmıyordu, ayırmamız gerektiği için parcaladım. Sulamayı toprak neredeyse tam kuruduğunda yapıyorum genelde çürüme sıkıntısı yaşamıyorum bu şekilde. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2018
|
Hepsi birbirinden güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Maşallah. tutmuş ta çiçek bile açmış. Bu türün sürekli çiçek açtığını söylemişti kızım, çiçekleri minik ama çok şirinler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Moderatör
|
Evet abla minikler, şimdi bitki küçük olduğu için toprağa çok yakın yerde açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2011
|
Muhtesem gorunuyor ellerinize saglik resim 515 kisin disardami duruyor zarar gormuyormu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Moderatör
|
Dışarıda ama ilkbaharda diktim. Adana'da kışın etkileneceğini düşünmüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2011
|
il gozden kacmis bende tekere arajman yaptim iceri tasimaliyim o zaman Ankara da etkilenir yeni basladim kaktus sukulent merakina bulasan kopamiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Merhaba Halil kardeş stapelia gefletiyi çok beğendim .Aslında bütün bahçen çok güzel ve çiçeklerin bende de orbea dediğimizin bir değişiği var çiçeğinin tümü benekli değil de sadece çiçeğinin yapraklarının ucu benekli.Seninle takas yapabliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Değişikse takas yaparız ama getleffii'nin büyümesi lazım. Daha çok küçük. Önce kendime yedekleyeceğim. ![]() Variegata'nın 2 çeşidi var bende sendekinin fotosunu yükle de bakalım nasıl bir şeymiş. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Evet biraz çiçeği farklı.Orbea variegedanın çiçeği gibi ama benekleri kenarında .Sizde olanı öldürmeyin beklemek sorun değil.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Sayın mmanager, atlaslarda gelişme var mı? 20 nin üzerinde renk vardı iklim şartlarına hepsi uyum sağlayabildiler mi? Merak ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Moderatör
|
Tohumdan kaktüs üretimi
Birkaç yıldır kaktüs ve sukulent üretip satıyorum. Son zamanlarda tohumdan üretmeye de başladım. Kendi caprazladığım türleri de ekiyorum. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl bir yola çıkmışım göreceğim. Birkaç görsel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|