![]() |
|
![]() |
#273 |
Kaybettik
|
Ben kaktüsleri kare saksılara diktim sevgili zenfree. Onluk ve yedilik saksıları kullandım. On beşlik saksı aldım daha büyükler için orada sorun yaşadım çünkü on beşlik saksıda yükseklik yirmi üç santimetre. Benim için çok gereksiz bir yükseklikti baktım o şekliyle kullanamıyacağım bir arkadaşa rica ettim kestirdim istediğim yükseklikte. En boy boyutu arttığı zaman yükseklikte ona uygun olursa yani kare prizma ya da ona yakın ölçülerde daha iyi olur sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Sevgili gilan çok güzel ama hiç büyümüyor. ![]() Sevgili Periş teşekkür ederim. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
Sayın PlentyPlant, sizin bu mesajınızı telefonumdan okuduğumda, kaktüslerimden 250 km. uzakta idim. İstanbul'a dönünce bavulları eve attım ve ilk işim kaktüsümü alıp bir bilene götürdüm. Neyse ki zedelenmenin dışında bir sorun olmadığını öğrendim. İlginiz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım teşekkür ederim. Tomurcuğu iki tane oldu. ![]() Bitkide yumuşama var diye sulamayı kesmiştim. Ancak yumuşama olduğunda su vermek gerektiğini öğrendim. Biraz suladım. Düzenleyen zenfree : 30-10-2011 saat 12:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Sayın zenfree çok şanlısınız vallahi hepside bir birinden güzeller,ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller sayın zenfree... Bu arada fenestraria ile ilgili olarak benim sayfamda bir soru sormuştunuz. Ben bitkide hiç yumuşama fark etmedim açıkça. Sulamayı da toprağı kurudukça yapıyorum. Bu güne kadar da bir sorun görmedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
İkinci chamaecereus silvestri kırmızı açtı. Fotografta turuncu gibi duruyor ancak burdaki çiçeklerden daha kırmızı. Malesef ikisi aynı anda açmadı. Yanyana fotograflayamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Tek kelimeyle fevkaledenin fevkinde ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
Bettyycim teşekkür ederim. Bir kaç görüntü. Bitkilerim büyümeye başladılar. ![]() Sayın Güngör Salman'a çok teşekkür ederim. Bu iki minik yeni yapraklar çıkarıyorlar. Soldaki Kalanchoe tubiflora. Sağda kalanchoe mangini. ![]() Kalanchoe tiki bell. Üstteki yaprakların hepsi yeni. ![]() ![]() Çiçek saplarının hemen altından yaprak çıkartıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
Echeveria agavoides büyümeye başladı. ![]() Önceki hali burada. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=142 ![]() Crassula sp yaprakları yeşile dönüştü. Renkli hali burada. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=233 Düzenleyen zenfree : 31-05-2011 saat 13:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç görüntü daha. ![]() Kullanılan Bitkiler Sedum album Sedum rupestre ‘Angelina’ Aeonium decorum Sempervivum gemengd Crassula marnieriana ![]() ![]() ![]() Düzenleyen zenfree : 31-05-2011 saat 13:30 Neden: bitki isimleri eknedi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili zenfree tek kelimeyle harika çok güzel çok elinize yüreginize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-12-2010
|
çok güzel bir dal verebilirmisiniz acaba..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|