![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-01-2019
|
ebd / Balkon, Ev
Uzun zamandır yapmak isteyipte fırsat bulamadığım için bugüne kaldı. Apartman dairesinde toprağa hasret kalmış biri olarak bende bunlarla mutlu olmaya çalışıyorum. Fotoğraflar geçen seneye ait. Bugünlerde tekrar bakıyorum ki bu sene ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım ders çıkartıyorum kendimce. Siz de eğer yaptığım hataları fark ederseniz lütfen yazın. Fotoğrafları paint ile küçültünce biraz bulanıklaştılar sanki artık olduğu kadar idare edin lütfen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Tohumlar filizden salatalığa havuca kişnişe doğru büyüdüler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Pinterestte görüp kim sütü plastik şişede alır sonra da çiçek eker diyordum. Sonra bir baktım ben yapıyorum. Kaderlerine soğanlarla maydanozlar büyüyüp beraber salataya girene kadar hiç ayrılmadılar. Çilek gübre ve bol güneş istiyormuş. Kuzeye bakan bir balkonda ancak bu kadar oldular. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Diğer balkonda keyif için çiçeklerin mekanı oldu. İsmini sitede öğrendiğim Alyssum çok güzel doldurdu saksılarımı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Sukulent tam bana göreymiş. Yaprağı yere düşse mübarek hemen oradan çoğalıyor. Umarım hep böyle çoğalırlar bizim evimizde de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2018
|
Balkon sayfanız hayırlı olsun. Çiçekleriniz ve sebzeleriniz bol olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Çok teşekkür ederim Sayın Nevgül. Stres atmak ve mutlu olmak için güzel bir uğraş diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Sayfanız hayırlı olsun. Bol çiçekli, sebze balkonunuzda da bol hasatlı yeni sezon dilerim. Şanslısınız, balkonlarınız oldukça büyük. Benim tek balkonum var. 2 metrekare. Yer sıkıntısından pek çok hayalim, hayal olarak kalıyor maalesef. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Sayın ebd, ukalalık ne demek? Her fikir çok değerli. Balkonumun her cm. sini değerlendirmeye çalışıyorum. Pencere önlerini de kullanıyorum. Ama bitki delisi olunca yetmiyor. Şöyle balkonuma bir masa sandalye atıp, çiçeklerime karşı kahve içmek isterdim. Büyük balkonlara iç çekişim bundandır. Küçükte olsa yinede iyi ki balkonum var. Yoksa her sabah gözümü açar açmaz nereye koşardım ben? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, ebd, marul, tohum, toprak |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|