![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2017
|
su perisi / Balkon
Merhaba arkadaşlar yeni bir sayfa açıp sizlere canımın bir parçasınıda burda sergilemek istedim. Umarım günler içinde çiçeklerim gelişir ve sunarim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bunlar da devamı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe çiçeğim böceklendi. Çiçeğin yeni sürgünleri içinde küçük yeşilimsi renkte. Yardıma ihtiyacım var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
muhtemelen yaprak bitleri. arap sabunu karışımını kullanabilirsiniz. belli aralıklarla tekrarlayın. budama yapabiliyorsanız daha kolay olur işiniz. yaprakların her tarafına sıkmanız lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba batı ruzgari Çiçeklerimde ben hiç böcek görmemiştim. Sizin özel bir tarifiniz var mı? Nasıl yapabilirim arap sabunlu tarifi. Bana verirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
1litre suya bir tatlı kaşığı arap sabunu koyup karıştırın. fısfıs yardımıyla üzerlerine sıkın. bu uygulamayı en az 1 hafta sürekli her gün yapın.yaprak altları dahil. 1 hafta sonra gözlelmeyin eğer üzerinde 1 tane bile canlı olan varsa tekrar sıkın. bu karışıma biber yağ karıştıran da var ama ben gerek olmadığını düşünüyorum. forumun ilgili bölümünde tarifler var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu karışımı çiçeklerimin hepsine uygulayabilir miyim? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2013
|
Sayfan hayırlı olsun güzel paylaşımlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Daha iyi olması için kendi çapımda uğraşıyorum. Nette bulunan bazı değerli üyelerin izinden gitmeye çalışıyorum. Onlar kadar olmasamda... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2013
|
Çırak ustaları geçmiş ben uzun zamandır burdayımdaha bugün ögrendim çektiğim resimleri yüklemeyi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
tüm bitkilerde denemiş değilim garanti veremem.ama denediklerimin içinde şimdiye kadar zarar gören olmadı.kendi deneyimlerime göre tüylü yaprak ve gövdeli bitkilerde daha etkili oluyor.yaratacağı nem den ötürü bazı mantar enfeksiyonları olabilir. ama bu yetiştirdiğiniz bitkinin narinliği ile alakalı.Kalanchoe öyle narin bir bitki değildir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sonunda kırmızıları giydi. Yüzümü güldürdü. Yanındaki ise yakında pembeleri giyecek. Üzerinde tonurcukları var. Siz ne düşüyorsunuz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
İyi akşamlar Güzel düşünüyorum ilgi ve öğrenme çabalarınız ,heveslenmeniz çok çok güzel Ben tabii beğen butonuna basıp gitmiyeçeğım 20 Yakın rengi ve türü var Dışarda pencere ününde kalabilir güneşi ve fazla suyu sevmez sıcaklık 5 den aşağı düştümü ev içine soğuk odaya Bırakın su vermeyin ne zaman en dıştaki yapraklar boynunu büktü su verebilirsiniz Üzerinde eski yaprak bırakmayın Bol çiçekli günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dışarıda bırakmaya korkuyorum. Malum Niğde soğuğu çok çetin oluyor. Bi içeri bi dışarı yapıp strese girmesin istiyorum. Güneşe gelince çok fazla sıcak olursa cam ile arasına küçük bir koruyucu koyuyorum. Sizin tecrübelerinizden daha çok faydalanmam gerekiyor. Bunu biliyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Bahçemden birkaç esinti. Biberlerim daha büyüme aşamasında. Soğanlarımın aralarında semiz otu çıktı. Ne güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın Bu sabah laden çiçeğim bana sürpriz yapmış. İlk çiçeği ile beni selamladı. Çiçeğin rengi çok güzel. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Merhabalar İyi akşamlar Uzun süredir foruma çiçeklerimin fotoğraflarını koymuyorum. Sonunda cam güzelini çimlendirmeyi başardım. Umarım güzel çiçekler alırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Selamün aleyküm agaclar.net üyeleri. Bana hediye gelen orkide çiçeğimin resmini koydum bugün. Nasılsıl bakım yapılacağı hakkında biraz bilgi sahibiyim. Ama orkidemde yeni sürgünler oluşmuş. Ne yapmam gerektiğini bana anlatabilir misiniz? Yeniden çiçek açması için ne yapmalıyım. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2017
|
Alıntı:
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |