![]() |
|
![]() |
#61 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2008
|
Çok teşekkür ederim sn Asumandilek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hocam ![]() ![]() Zührem 25 tl.. Geçen sene seradaki amcanın kulakları çınlamaktan kızarsın inşallah. Bunun üçte biriydi o alamadığım çiçek. Sabırdan mı yoksa Karadenizli damarımdan mı bilmem ama beklediğime değdi hani.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
![]() ALLAH uzun ömürlü yavrular versin inşaallah asumandilek, 45 nolu mesajın 3. resmindeki 3 saksıdaki yapraklar çok hoşuma gitti, ilk kez görüyorum, güle güle büyütün... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Hüzün.. Yavrumuz sahteymiş sanırım. Hala duruyor. Hani olacak ya belki diye.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
Balkonunuzdaki çiçekler bir harika. Gerçekten çok emek vermişsiniz. O yavrunun da gerçek olmasını diliyorum. Geçen sene bahçe ile ugraşıyordum bu senede bende de başladı balkonda çiçek yetiştirmek bir gün bende resimlerini koyup sizlerle paylaşırım inşallah. Bir ay daha geçse bende balkonumun çiçeklerini yerleştirmeye başlayacağım. Malum buralarda hala kış ve soğuk kendisini hissettiriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili bepsi Bilecikte geçirdiğim yıllardan sonra emin ol Kütahyayı az çok tahmin edebiliyorum. İklimleri aynı bildiğim kadarıyla. Yinede yaz olmasını ve balkonunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyeceğim. Eminim hepimizin balkonu kadar güzel olacaktır seninki de. O yavrunun gerçek olması dileğine amiinn demekten başka bişey gelmiyor elimden. Çok teşekkür ederim uğradığın ve güzel yorumlarınla beni onurlandırdığın için sağlıcakla kal... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
|
Balkonunuzu ve çiçeklerinizi keyifle izledim Sayın Asuman Dilek. Onların sizi ve sizin onları sevdiğiniz çok açık. Ellerinize sağlık. 62. mesajınızdaki rujunuz ise çok muhteşem. Bende de var ama bir türlü beceremedim. Bazen sararıyor ve yaprak saplarından dökülüyor. Bazen iyileşip gelişiyor; sonra birden benzeri sorunlar. Bir türlü benden ne istediğini çözemedim, dilini anlayamadım. Önerileriniz varsa seve seve dinlemek isterim. Düzenleyen PlentyPlant : 20-03-2010 saat 22:38 Neden: kelime düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler.. ![]() ![]() Güneşle direkt teması sevmiyor anladığım kadarıyla. Direk güneş almayan bir duvarda duruyor benimki. Dokunulmayıda pek sevmediği aşikar. Toprağına bakıp mümkün oldukça dokunmadan, kuruysa 1 bardak su veriyorum. Yazın belki daha sık isteyebilir fakat şimdi 15 günde bir veriyorum suyunu. Benim de bildiğim bu kadar ama birşeyler öğrenirsem mutlaka paylaşırım. Sağlıcakla kalın.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Yılbaşımın rengi soldu. ![]() ![]() Ve çok değerli bir yüreğin; çook uzaklardan yolladığı, bütün ihtişamıyla beni hergün bugün de ayaktayım edasıyla karşılayan Aeonium arboreum.. Ya benim cüssesine bakmadan minicik beyaz çiçekleriyle kendine hayran hayran baktıran ufaklığıma ne demeli. Kimdi hatırlamıyorum bir arkadaş mesajında bu kaktüsün her yerinden fışkıran turuncu havuca benzer şeyler için tohum demişti yanılmıyorsam. Tabi ben bu ayrıntıyı o mesajı görene kadar bilmiyordum. Hatta bir keresinde tadına bile baktığım oldu. ( Hafif ekşimsi hoş da bir tadı var aynı zamanda. ) Sonra birkaç kez daha yediğim doğrudur. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen asumandilek : 11-04-2010 saat 01:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Ve işte onca zaman gitti sellukalar diye ağlanıp durmama rağmen birden bire yüzümü güldüren sellukam. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili asuman dilek ruj çiçeyine bayıldım bir tanede bana çimlendirmeniz mümkünmü. Kaktüslerinizde harika sağlıkla büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim çimleneni sana getirecektim vazgeçtim. Sellukasız kal.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Gözünaydın Zühreciğim ![]() Asuman Fideler sabah güneşe alınıyor, akşam zuladalar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
|
Minik obezim adeniumum 5. yaprağını veriyor.. ![]() ![]() Ve sellukam gitgide büyüyor.. : ![]() Fulüm ve 3. yaprağı ![]() Bunlarda hiç hesapta yokken çıkan ve biraraya nasıl geldiler hiç bilmediğim selluka ve fuller. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
Ve petunyalar kendini göstermeye başladı. Çiçekleri için sabırsızlanma vakti. ![]() ![]() Yeni sardunyamız, beyaz misafirimiz... Diğerleri ve yeni çelikler tomurcuklana kadar balkona renk vermeyi üstlenmiş durumda kendisi. ![]() ![]() Ve yine ailemize yeni katılan kamelyalarımızın pembesi. Beyaz hala tomurcukta. Sabırla bekliyoruz. ![]() Bunlar da büyüme formuna giren minik Graptopetalum yavruları.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Maşallah diyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |