![]() |
|
![]() |
#31 |
agaclar.net
|
Galeride eksik olan bitki türleri için, bu fotoğrafları daha büyük halde galeriye yükleyebilirsiniz... Şimdiye kadar hiç galeriyi kullanmamışsınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
M.SEMA ****** fakat üst resimdeki acem halısı çok arsız bir kaç kök bir müddet sonra yayılıp bir sürü kök veriyor ...çok güzel bir örtücü tavsiye ederim ...ben sarkan formunuda çok beyendiğim için saksıdan aşşağıya sarkıtıyorum sizin fotonuz daki çiçeğimde bu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
mersi malina ...yüklemeye çalışırım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Isırgan otunu okumuştum ama uygulamamıştım. Soğan eklenmesi de değişik. Bilgi için teşekkürler. Anaç ısırganları toplayıp denemeli ![]() Pardon ama çok merak ettim, sizin bu balkon kaç metrekare ![]() Düzenleyen Koyu yeşil : 09-06-2009 saat 14:13 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
balkon
ilk resim siyah sardunya ....malesef 5 saksı ekmiştim ...ben kamptayken yanlış sulama yüzünden bir tek siyah sardunyam kaldı ..*** onu kurtarabilirim ...sıklamenlerimi bir türlü uyutamadım...sulamayı azalttım serin bir yere aldım ama o inatla yaprak vermeyi sürdürüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
bolkon
resimler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
balkon
bunlarda karanfillerim ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
balkon
mis kokulu gardenyam....bu yaz her dalında bir sürü goncayla bizi kokusundan mahrum bırakmadı....diğerleride açelyalarım hala inatla çiçek açmaya çalışıyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
balkon
melisam ilk çiçeklerini gösteriyor ...bu kadarı bile misler gibi kokuttu balkonu geçen gece ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
sırada sakızlar ve sardunyalarımın resimleri var ...... daha sonrada baharat ve sebze bölümüne geçeceyim........ pepino limoni hanımeli ahududu hanımeli ve arada unuttuğum bir kaç çeşit daha vardır mutlaka ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Balkonunuzun 15.00 den sonra güneş aldığını yazmıştınız. Ama bazı bitkileriniz mesela gardenya ya da ortancalar, gölge alan bitkileri. Bunlar için gölge bir alanınız mı var, yoksa 15.00 den sonraki güneşi alarak bu kadar sağlıklı kalabiliyorlar mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2009
|
hepsine de hayran kaldım... maşallah ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
balkon
sevgili koyu yeşil ....3 değil saat 12 gibi güneş tamamen dönmüş oluyor balkona ve en üst kattayım çok güneş seven leri üstlere yerleştiriyorum askı ile asıyorum bitkinin güneş isteğine göre balkonun uygun alanlarını değerlendiriyorum....fakat evet gölge isteyenler bile gereğinden fazla güneşe maruz kalabiliyor...yinede şükür sağlıklılar gördüğünüz gibi ....vaktim olunca geniş açı alırım tüm balkonu.. sayın Kasapoğlu ve Optimus güzel temennileriniz için ayrıca *** ederim ..çok naziksiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-08-2008
|
İlk sayfaya dönüp dönüp tekrar bakıyorum, küpelere bakmaya doyulmuyor inanın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
balkon
bir kaç arkadaşa şimdiden çelik köklendirdim ....sonbahar da küpeleri çelikten çoğaltacağım şayet ilk baharı görürlerse anımsatın sizede yollayayım manolya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-08-2008
|
İnşallah ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Sayın homeopati balkonunuzda gerçekten takdire şayan bir iş yapmışsınız ellerinize sağlık. Sırrınızı bizler ile paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Hanım ile birlikte bugün ısırgan toplayacağız yanlız anlayamadığımız bir husus vardı lütfen kusurumuza bakmayın ilk defa böyle birşey deneyeceğiz karışımı yapıp dinlendirdikten sonra posayı gübre niyetine toprağınamı karıştıracağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın Homeopati çiçeklerinizin hepsi'de çok güzeller ama küpeler hele'de beyazlı morluya bayıldım hepsi birbirinden güzel. Elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sayın homeopati nerelerden geldiniz siz böyle sefa geldiniz,hoş geldiniz aramıza.bakın tüm üyeler balkonunuzun tutkunu olacak demedi demeyin. İstanbulu görme fırsatım oldu ama istanbul, istanbul olalı böyle balkon görmemiştir.küpe çeliklerinize bende talibim noooolur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum arkadaşlar ....tüm paylaşımlara açığım iremsila bu bahar tüm bitkilerimden çelik alacağım sizler için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
orkun küpenin lafımı olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
delete61 ısırganları incecik doğrayın soğan rendeleyip biraz yoğurun (köfte gibi) sonra su erkleyin ve süzün ...posası ile de verebilirsiniz ben genelde posalı karışımı toprak hazırlarken yapıyorum dikimden önce .....sadece suyunu verin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
orkun ....ayrıca anenin evi tam küpelik ...ideal sahi neden düşünmediki ...sardunyaların olduğu avlu yarı gölge bayılırlar küpe ler oraya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|