![]() |
|
![]() |
#304 |
Ağaç Dostu
|
Şu aralar aşırı sıcaklardan bitkiler baya kötü görünüyor sevgili Adalet ablacığım. Kasımpatlarımı dipten budamıştım onlar canlanmaya başladılar şimdilerde yine gözüm hep onlarda. Çiçeklenme zamanı geldiğinde sağlıklı olmaları için çok itina gösteriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Kaybettik
|
Aaa küçük biberler ne hoş. Benim iki fidem var biri çiçekte henüz ürün göremediğim için nasıl bir biber çıkacak bilemiyorum. Gazanyanızın rengine bayıldım. Benim için lütfen bir çiçeğinden tohum yapın. Petunyalarınızın da renkleri çok güzel, selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Kasım patı çok güzel açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey terasınızdaki çiçekleriniz herzamanki gibi çok güzeller, petunyalar İzmirde sıcaklarda keyifleri kaçıyor ama eylül ekim gibi neşeleri yerine geliyor, kasımpatlarınızın hepsi çiçek açtığın da tam bir görsel şölen olacak, siz de benim gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim4 çok teşekkür ederim, on gün kadar sonra hepsi açmış olur o zaman tekrar fotoğraf yükleyeceğim. Sevgili Fatoş Hn. petunyalara onbeş gün kadar önce veda ettim, sizde hala duruyor mu yoksa? Dediğiniz gibi kasımpatları şölen hazırlığındalar az kaldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
2.resimdeki sardunyadan ben de çelik dikmiştim ama taşınırken kaybettim.Ayrıca kasımpatılar ve ve diğerleri çok güzeller gerçekten Hakkı bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş Hn. petunyalara onbeş gün kadar önce veda ettim, sizde hala duruyor mu yoksa? Dediğiniz gibi kasımpatları şölen hazırlığındalar az kaldı ![]() Sevgili Hakkı bey çoğu petunyamı sıcaklarda kaybettim, sadece bir tanesi duruyor,havalar serinleyince keyiflendi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Kaybettik
|
Kasımpatılar o haliyle bile çok güzel, açtıklarında harika olacak. Kaktüsünüz de güzel. Benim de var. Seviyorum ben onu çok zahmetsiz, nazsız, insanı yormayan bir kaktüs. Güle güle büyütün çiçeklerinizi. Gazanya için teşekkürler hakkı bey, utandırıyorsunuz beni. O kadar cömertsiniz ki. Daha önce de kasımpatılardan fide yollarım isterseniz demiştiniz. Çok mahcup oluyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|