![]() |
|
![]() |
#271 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimkiler görümlük, tadımlık olacak kadar. ![]() Zamanla ürünlerim artar umarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2020
|
Tadı nasıl bu elmanın acaba? Tatlı, ekşi, mayhoş?? Bir de türü ve adı nedir? Belki hevesleniriz... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tatlı. Hevese gelince bilmiyorum. Adı Red love apple. Benim için heves değil takıntı. 2012 yılında almıştım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Deprem stresini üzerimden atmak için Gypsy ‘yi kapıp bahçeye attım kendimi. Başbaşa kahvaltı yaptık. Tulumumu ve eldivenlerimi giyip önce tatlı patatesleri söktüm. ![]() Sonra seraya bazı soğuklara hassas bitkileri yerleştirdim. İşte 3 saat oralarda oyalandım. Gypsy de sağa sola koştu durdu, üstü başı ot, çöp, diken ve çamur oldu. ![]() Şu an banyodan sonra bitap bir şekilde uyuyor. ![]() Kasımpatılarım açmaya başlamış. ![]() Mahsulü topladım döndüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe artık kış modunda. Birçok bitki kurumuş. Bazıları için kış önemli değil tabi Reuben ![]() Kara lahana da çok mutlu ![]() Süsen de inadına inadına açmaya devam ediyor. ![]() Bazı kadınlar sonbahardan fasulye ektiklerini söylemişlerdi ben de sözlerini dileyip ektim. Çıkmışlar soğuklara aldırmayıp , bakalım ne yapacaklar. Bir demet labada ve kara lahana topladım. İki öğün yemek olur bana. ![]() İşten sonra gittiğim için ışık biraz loş. Yarınki kahvaltımız için biraz da Zahter kopardım, elim hala zahter kokuyor üç yıkamadan sonra bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun, bu gün gördüm ve bahçenizi ziyaret ettim, ellerinize sağlık maşallah her şey var, bereketi bol olmasını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi bir Tiny House araştırmasına başladım. Tekerlekli , plakalı ve ruhsatlı olanlar yasal olarak beni zorlamayacak. Çevredeki insanlar yaptılar ama hep stres içinde, ceza mı gelecek?! Yıkım mı olacak?! Çekilmez. Kısmet artık. Hele bir hayatta kalalım da ... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-12-2018
|
Alıntı:
![]() Kural değişikliği önerileri ---70 nolumesaj---> Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben ki çok abartmam isteklerimi bazen kendime bile kızarım , açgözlülük ettiğimi düşünürüm. Bir bakmışım her taraf tepsi tepsi viyol. Zaman deseniz hiç yok. Kıymetli ısıtmalı seram yatak odamda aynanın önünde ![]() Mor patatesler kaloriferi kuşatmış durumda. Balkon yeşil soda şişelerinde köklü köksüz çeliklerle dolu. Baş döndürücü. Ot yolduk geçen hafta , yol , yol bitmedi. Güler hanıma hak verdim , Cezayir menekşesi korkunç bir bitki, her yeri kuşatmış. Söktüm hepsini, veya öyle sanıyorum, bakalım nereden çıkacak. Bu söktüğüm bitkiler , jumbo boy çöp poşeti içinde. Cumartesi ahududuları çapalayacağım. Kısmet olursa. Böyle oldu dünya “ ömrüm vefa ederse “ dedirtiyor bazen. Soruyorlar “yarın görevde misiniz “, “ Allahtan bir manim olmazsa evet “ diyorum. Herkese iyi akşamlar, güzel yarınlar diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|