agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (http://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Salon Çiçekleri (http://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/41676.htm)

Hakan DAG 17-12-2017 15:27

Salon Çiçekleri
 
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlara herksese merhaba.Elimde resimlerde ki çiçeklerden mevcut.Bunları Anthurium (kırmızı çiçeli büyük yapraklı olanlardan), drecena cinto, atatürk çiçeği, kılıç (bodur olursa iyi olu)bunlardan biri ve birkaçıyla takas etmek istiyorum.Çiçeklerin tamamı köklüdür. Bazıları görüldüğü gibi saksıda büyümektedir.Amacım çiçek almak değildir, zaten koymaya yerim yok daha fazla ama bu türlerle takas yapıp çeşitlendirmek istiyorum.İstanbul Kartal' da oturuyorum. Yakın çevrelerde buluşupta takas edebileceğim yerler olursa çok iyi olur.Herkese sağlıklı çiçekler.;)

hobiciakvarist 19-12-2017 07:13

Güzel bir paylaşım başlığı. Açık yeşil yapraklı suda köklendirdiğiniz ile saksıda yetiştirdiğiniz aynı türden alınma muhtemelen?

Hakan DAG 19-12-2017 21:03

Teşekkür ederim.Evet aynı çiçek bunlar ismini bilmiyorum ama.:) Saksıda olan daha küçük kökten alındığı için öyle duruyor.Bunların büyük kökünü kendime ayırdım diğerlerini takas yöntemiyle değiştirmek istedim ama kimseden paylaşım için talep gelmedi

Hakan DAG 06-01-2018 10:08

3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar açık yeşil olan çiçeğimin bendeki fotoğraflarını ekliyorum.Büyüdüğünde nasıl olacağı açısından fikir vermesi için belki benim gibi bilmeyen arkadaşlar olabilir.Yazdığım çiçeklerle takas etmek isteyen olursa ya da satın almak isteyen uygun bir ücret karşılığında satabilirimde ama dediğim gibi amacım satış yapmak değil elimdeki çiçeklerimi çeşitlendirmek.(Lütfen maşallah demeyi unutmayalım);)


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024