![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-06-2011
|
üzüm çeliği takası
çeşitli üzüm çeliği toplamak istiyorum göndermek isteyen olursa bende karşılığında meyve sebze tohumu göndereceğim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın naralita, Hangi tür sebze meyve tohumlarını takas yapmayı düşünüyorsunuz?. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
kavun karpuz kabak şimdilik bunlar var 1-2 hafta içerisinde 5 çeşit daha elime geçer. arzu edene antep fıstığı fideside gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu kadar genç ve hevesli olduğun için(Oğlumla yaşıtşınız)Ben sana 4 ve ya 5 çeşit üzüm çeliği gönderebilirim. Ama 15 -20 gün beklemen lazım, Antakya'da 21 gündür yağmur yağıyor. Asmalar daha budanmadı.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
çok sevinirim. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2011
|
Merhaba! Üzüm çeliği gönderirken beni de hatırlarsanız sevinirim. Karşılığında tohum takastaki listemden yararlanabilirsiniz. İstediğinizi gönderiririm. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Neden olmasın, Burada iki dil konuşulduğu için her şeye yöresel ad konmuş, üzüm cinslerinin ismini bilmiyorum. Ancak şeklini tarif edebilirim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Naralita, Osbar, Adresinizi özelime yazar mısınız? Havalar açtı yakında üzüm çeliğini gönderebilirim.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
benide hatırlarsanız bende elimdekilerden size gönderirim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzüm çeliği,
Adresinizi özelime yazarsanız size de gönderebilirim. Kargo karşı ödemeli olacaktır. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-10-2011
|
yapıncak üzüm çelikleri var elimde değişik cins üzümlerden veya elimde olmayan tohumlardan takas yaparım ilgililer özelden mesaj atarsa sevinirim |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın naralita,osbar ve trakya1401; Kargolarınız şuan elimde hazır bulunuyorlar.Yolculuğa hazırlar Yalnız hava muhalefeti sebebiyle gönderemiyorum.En kısa zamanda kargolayıp adreslerinize yollanacaklar.... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
|
sn. vehibe ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
benim size gönderecek bir tohumum yok yeni bir bahçe yapmaya çalışıyoruz mümkünse banada gönderirmisiniz |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın trakya1401, çelikler cumartesi ptt kargoya verildi. Naralita, ve Osbar, sizin çelikler bu gün ptt kargoya verildi. Gönderdiğim asma cinsleri: 1-Kırmızı iri taneli sultan, mayhoş tadı var. 2-Hafif mor şekerli. 3-Beyaz şekerli. Yaprakları tüylü. 4-Beyaz mayhoş. Yaprakları sarmalık. 5-İnce siyah, ev yapımı likör ve şarap yapımında kullanılır. 6-Koyu mor, elips şeklinde. Yaprakları sarmalık. Nar çeliği de ekledim. Biraz amiyane bir tabir olacak ama yöresel adı katır baş ![]() Çok leziz mayhoş tadı var. Bir tane de incir çeliği ekledim. Cinsi yeşil çok lezzetli mayhoş tadı var. İNŞALLAH hepsi tutar ve meyvesini görürsünüz. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Adresi özelinize yazdım. Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Alıntı:
Bu arada tohum istemiyorum. İsteyen arkadaşlara gönderebilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Elimde faz fala çelik vardı, kimse istemedi diye çöpe atım. Adresini özelime yazan arkadaşlar, hepinize çelik göndereceğim, yalnız bir kaç gün bekleyeceksiniz. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
Alıntı:
Ya çeliklerin çöpe atılmasına çok üzüldüm . Halen çeliğiniz var mı?Ben bilseydim daha önce isterdim.Bizde de sarı incir var.İsterseniz bende onlardan gönderirim size. |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün köye gittim. köydeki budanmış asmalardan bir kaç çelik aldım, arabada gelirken iki asma cinsini karanlıkta birbirine karıştırdım. ![]() Şimdi nasıl gönderecem bilmiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
Sayın Vehibe, Cinsi önemli değil benim için..Eminim her iki cins de güzledir. Üzümü olduktan sonra.. Köye kadar zahmet verdik size. Eliniz ayağınız dert görmesin. Çok teşekkürler |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biri iri taneli kırmızı sultan, ikincisi Hafif mor şekerli, yöresel adı kuş yüreği. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Sayın Naralita bu günlerde buralar kar yağışlı ve yerler bembeyaz kar kaplı. O sebeble birkaç gün bekleyelim. Havalar ısınmaya dönsün, hemen göndericem. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzüm çeliklerinin çöpe gitmesine üzüldüm,mesajları geç fark ettim. Manisadan beş altı çeşit almıştım yetiştirmeye çalışıyorum,çeliklere yazık oldu. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
|
Sn. vehibe gönderdiğiniz kargoyu teslim aldım. Özenerek hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum. incir çeliği ve nar çeliği içinde ayrıca teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Meyvesini de görürsünüz inşallah. Not; İnciri su almayan bir yere dikin. Meyve tutumu olduktan sonra sulanırsa meyveler kurtlanıp çürüyor. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2009
|
Banada kaldı mı acaba? Özelinize mesaj yazmıştım... |
|